Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnik Svpetrvs hotela:

'Odgoda jer geodet nije mogao identificirati objekte, golim okom vidljive, koji su predmet ovrhe!'

Supetar: Odgođena ovrha koja se jutros trebala provesti u sklopu nogometnog igrališta
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
16.05.2022.
u 16:38

Vještak kojega je Sud angažirao je rekao da ne može identificirati te čestice pa nas izvršiteljica nije mogla uvesti u posjed, kazao je

Hrvoje Alajbeg, odvjetnik Sveptrvs hotela nam je izjavio kako je odgoda ovrhe nad starim vatrogasnim domom i boćalištem u Supetru tehničke naravi. 

- Sudski vještak, po njegovim riječima, nije mogao identificirati objekte koji su predmet ovrhe, a kako nisam geodetske struke neću to komentirati. Tražit ćemo da se ovrha nastavi i moj prijedlog, s obzirom na to da se sudski vještak-geodet ne može izjasniti, tražit ćemo da vještak građevinske i geodetske struke zajedno identificiraju - kaže Alajbeg koji kaže da je pravna strana potpuno čista jer postoje pravomoćne presude i rješenje o ovrsi.

- Vještak kojega je Sud angažirao je rekao da ne može identificirati te čestice pa nas izvršiteljica nije mogla uvesti u posjed. Ali, mislim da ćemo uz pomoć vještaka građevinske struke identificirati to što je i golim okom vidljivo te da će konačno valsnik doći do svoga vlasništva - izjavio nam je Alajbeg.  

Nova ovrha nije zakazana.

>> VIDEO Rusija zaprijetila Finskoj i Švedskoj: 'Nećemo to jednostavno prihvatiti. Sve će se radikalno promijeniti'


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije