Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud u Engleskoj

Odgođena odluka o izručenju Ivice Todorića

Ivica Todorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
19.04.2018.
u 18:09

Prvostupanjska odluka bit će donesena u ponedjeljak u 12:30 po našem vremenu

Westminster Magistrates Court odlučio je odgoditi odluku o izručenju Ivice Todorića. Prvostupanjska odluka bit će donesena u ponedjeljak u 12:30 po našem vremenu, kazali su iz Westminster Magistrates Courta za N1.

Todorić je uhićen lani 7. studenog na temelju europskog uhidbenog naloga koji je raspisala Hrvatska, a istog dana je pušten na slobodu uz jamčevinu od sto tisuća funti i mjere opreza.

Sudac je pustio Todorića nakon što je platio jamčevinu, te mu je oduzeta putovnica, mora nositi sigurnosnu narukvicu i javljati se policiji triput tjedno.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar navijač
navijač
18:27 19.04.2018.

Naši tjeraju ruskog diplomatu iz HR, zbog solidarnosti s Englezima, a oni nama neće izručiti običnog kriminalca. To se zove "politika pusti me da vrištim".

Avatar indigo25
indigo25
18:32 19.04.2018.

Da ga je plenki htio uhititi nebi ga pustio da ode u englesku. ovo je sve predstava za ovčice.

RI
rightside
19:13 19.04.2018.

hahaha rodoljub todoric sad bas nebi da ga se izruci u hrvatsku,,)))) malo je na vi sa zivcima ali sta se moze,, to mu je moralo doci,,ko i svakoj drugoj lopini i prevarantu,, no englezi,, branitelji lopine i suci ii iznajmljivaci stana su svoje zaradili i sad mogu ovog s pol snage izrucit u hrvatsku pa neka se ovdje brani, i dokaze svoju nevinost i posto nema nista kako on to veli,nek onda dokaze ciju je lovu trosio na ljetovanja helikoptere brodove avione,putovanja lov za elitu,,itd itd,,)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije