Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danijel Srb, predsjednik HSP-a, u Virovitici

Od ružnih željezničkih kolodvora treba napraviti šoping centre

danijel srb
Dragutin Šantoši/VLM
23.12.2009.
u 17:04

Hrvatske željeznice trebaju se sustavno reorganizirati pa se nesreće neće događati. Turistička smo zemlja, a naši kolodvori izgledaju kao ruglo, naglasio je Srb

VIROVITICA  - Predblagdanski susret Danijela Srba, predsjednika HSP-a, i Zvonimira Šimića, predsjednika Županijske organizacije HSP-a, s novinarima nije prošao bez oštre retorike upućene Vladi i lokalnoj županijskoj vlasti. 

- Sve ukazuje na to da se Hrvatske željeznice trebaju sustavno reorganizirati pa se nesreće neće događati. Turistička smo zemlja, a naši željeznički kolodvori izgledaju kao ruglo. Od njih treba napraviti šoping centre, izjavio je predsjednik Danijel Srb. 

Lokalne prilike u Virovitičko-podravskoj županiji prate kriza i besparica na koje bi, prema tvrdnjama iz HSP-a, županijska vlast trebala drukčije reagirati. 

- U županijskom proračunu, koji je dobrim dijelom ovisan o prihodima iz države i fondova, za 2010. godinu osigurano je samo 100.000 kuna potpora za jedan projekt u poljoprivredi, što je nedovoljno. Županija treba pomoći lokalnim izvoznim tvrtkama u očuvanju postojećih radnih mjesta jer je nerealno očekivati da će, prije nego što se sagrade suvremene prometnice, doći veliki ulagači i otvoriti stotinu i više radnih mjesta, rekao je Zvonimir Šimić, predsjednik ŽO HSP-a.

Ključne riječi

Komentara 5

DE
demokršćanin
21:21 23.12.2009.

ZAŠTO BAŠ ŽELJEZNIČKE KOLODVORE? Čini se da je ovaj gospodin jako zaokupljen šopingiranjem.Tih trgovačkih centara je već i sada previše za malu mogućnost osiromašenog naroda,a još ih se sprema otvoriti.Bolje bi bilo da se od tih centara naprave športske dvorane gdje bi mladi ljudi imali mjesta za rekreaciju.Da je rekao da je tih centara previše,možda bi to bilo u skladu sa pravaškim idejama.Dr.Ante Starčević sigurno ne bi izvalio ovakvu glupost.

OB
-obrisani-
18:13 23.12.2009.

Prijedlog za spas Hrvatske: POTPUNA LUSTRACIJA ZA ČLANOVE SVIH PARTIJA! Muka je slušati ih.

UK
Ugo Kajvez
18:39 23.12.2009.

Pozovite natrag Rožića, Tadića i Tomašićku .... itd ... da vrate stranci dostojanstvo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije