Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANNE-CECILE PINEL

Obitelj Pinel traži obdukciju u Francuskoj, sumnjaju na ubojstvo

Anne Cecile Pinel
Foto: Privatna fotografija
1/5
18.01.2018.
u 12:40

Odvjetnica Corinne Herrman je rekla i kako čekaju odluku francuskih vlasti od kojih je zatražila da se provede forenzički pregled.

Odvjetnica obitelji Anne-Cecile Pinel zatražila je da se obdukcija posmrtnih ostataka provede i u Francuskoj, pišu francuski mediji.

LeDauphine piše kako im sve informacije koje je obitelj dobila ukazuju na to da je počinjeno kazneno djelo. Odvjetnica Corinne Herrman je rekla i kako čekaju odluku francuskih vlasti od kojih je zatražila da se provede forenzički pregled.

Podsjećamo, skupina lovaca je 7. siječnja u mjestu Tržić Tounjski pronašla ljudske kosti. Kasnijom DNK analizom utvrđeno je kako kosti pripadaju Francuskinji Anne-Cecile Pinel koja je nestala još 2014. godine tijekom glazbenog festivala.  

Anne Cecile Pinel
1/13

Komentara 9

DU
Deleted user
13:17 18.01.2018.

Žao mi je cure

BL
bljak007
17:08 18.01.2018.

Ajmo hrvatski kriminolozi i forenzničari pokažite svijetu i francuskoj da ste sposobni i profesionalni, i da ćete naći krivca za to gnjusno djelo.

LU
Luise
12:48 18.01.2018.

To je stvarno vrhunac drskosti i nesposobnosti sa Hrvatske strane. To znaci tko je odgovoran za ovu tragediju stane jos iza te ubojice. Sramota .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije