Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anne-Cecile Pinel

DORH potvrdio: Posmrtni ostaci pripadaju nestaloj Francuskinji

Anne Cecile Pinel
Foto: Privatna fotografija
16.01.2018.
u 15:30

Ono što još ne znamo je uzrok smrti, s obzirom na to da još nismo dobili obdukcijski nalaz - stoji u priopćenju ŽDO-a Karlovac

Karlovačko Županijsko državno odvjetništvo potvrdilo je danas da su posmrtni ostaci koje su lovci pronašli 7. siječnja u Tržiću Tounjskom zapravo posmrtni ostaci Anne-Cecile Pinel, 23-godišnje studentice iz Francuske koja je u srpnju 2014. nestala upravo na tom području.

- Zaprimili smo nalaz Zavoda za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, odnosno rezultate provedene DNK-analize po kojoj znamo da je riječ o francuskoj državljanki. Ono što još ne znamo je uzrok smrti, s obzirom na to da još nismo dobili obdukcijski nalaz - stoji u priopćenju ŽDO-a Karlovac.

Nažalost, time su se obistinile sumnje svih koji su pratili slučaj od 7. siječnja, kada su tounjski lovci pronašli ljudske ostatke u zapuštenom dijelu Tržića Tounjskog. S obzirom na to da su uz kostur pronađeni i crne čizmice, slušni aparatić i narukvice s natpisom festivala Momento Demento, već tada se sumnjalo u to da ostaci pripadaju Francuskinji, koja se nakon odlaska u šetnju u srpnju 2014. izgubila na tom području.

Njezini roditelji Michel i Ghislaine Pinel, čitajući hrvatske medije, poručili su preko hrvatske odvjetnice da i sami sumnjaju da bi to mogli biti ostaci njihove kćeri, ali čekali su službenu potvrdu kako bi bili sigurni da su završili potragu za svojom Anne.

Komentara 6

KO
kordunmoj75
19:58 16.01.2018.

Tako je i nakon 2-3 godine "trazeja dokaza"pronadeni ostaci i djelovi odjece od pokojne Bilicke,i ako je na tim istim jestima desetak puta u dvije godine,sve detaljno pregledano i pretreseno,ali eto jednostavno se "pronadje" nestoi.?

PE
petarrr
15:58 16.01.2018.

Strasno. Ubojicu smrtno kazniti

PE
petarrr
15:57 16.01.2018.

Strasno. Ubojicu smrtno kazniti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije