Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
analiziraju se kosti

Roditelji nestale Francuskinje: 'Za nas nema sumnje, Anne-Cécile je pronađena'

Anne Cecile Pinel
Foto: Privatna fotografija
1/3
15.01.2018.
u 12:06

'Još nemamo službeni odgovor, no previše je tragova koji se podudaraju', izjavio je otac nestale Francuskinje na konferenciji za medije.

Ghislaine i Michel Pinel, roditelji 23-godišnje Francuskinje Anne-Cecile koja je prije gotovo četiri godine nestala u Hrvatskoj, održali su konferenciju za novinare na kojoj su se osvrnuli na pronalazak ljudskih kostiju u Tržiću Tounjskom prije par dana. 

'Za nas nema sumnje, Anne-Cécile je pronađena. Nažalost, ne kako smo željeli...', rekao je otac djevojke. 'Još nemamo službeni odgovor, no previše je tragova koji se podudaraju... samo je pitanje dana', dodao je. Obitelji je sada cilj rasvjetljavanje okolnosti smrti Anne-Cecile. 

 

 

Podsjetimo, prije nekoliko dana sedam lovaca Lovačkog društva Srnjak iz Tounja pronašli su ljudske kosti na zaraslom području u napuštenom selu, pored zidića. Kosti su pronađene na mjestu koje je 2014. godine bilo označeno kao minski sumnjiv teren pa se pretraga tog mjesta obavljala helikopterom. Uz napuštenu kuću u blizini spomenika u Tržiću Tounjskom pronađena je i njezina torbica, mobitel i jedan slušni aparatić. Obdukcija je napravljena, a u Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu provode DNK analizu. 

Francuska studentica je s prijateljicom u srpnju 2014. došla u Primišlje kod Slunja na festival psihodelične glazbe Momento Demento. Prema riječima njezine prijateljice, Anne-Cecil je zadnjeg dana festivala uzela LSD i otišla na plesni podij, nakon čega je otišla u šetnju. Otad joj se izgubio svaki trag. 

Komentara 1

HE
Hess
12:20 15.01.2018.

nema gluplje smrti od smrti u neznanju, I nebudnosti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije