Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na trešnjevci

Obitelj i prijatelji ispratili majku i sina Bujević

'06.09.2011., Krematorij, Zagreb - Posljednji ispracaj Ivana Bujevica i njegove majke Nede koji su poginuli u stravicnoj nesreci na Tresnjevci.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: 'Sanjin Strukic/PIXSELL'
1/7
06.09.2011.
u 19:48

Mladen Guštin moćnim je autom prošao kroz raskrižje, udario u audi te pokosio majku i sina.

Neki naši sugovornici tvrde da je jedini ozbiljniji prometni prekršaj Mladena Guština – prolazak kroz crveno svjetlo. No, postupak je zbog toga na sudu obustavljen s obzirom na to da, kako tvrde, za prekršaj nije ni bio kriv.

Taj je put, govore, propuštao pješake, a kad su svi već prešli pješački prijelaz, uključilo se crveno svjetlo, a on se više nije mogao vratiti. Također, kad je riječ o nesreći na Trešnjevci, navodno postoje svjedoci koji tvrde da je kroz crveno prošao Audi.

Obitelj i prijatelji ispratili su jučer na Krematoriju Nedu (49) i Ivana Bujevića (18), majku i sina koji su prošlog tjedna stradali u stravičnoj prometnoj nesreći na Trešnjevci.

Komentara 8

OD
oltar domovine
20:10 06.09.2011.

aj je put, govore, propuštao pješake, a kad su svi već prešli zebru, upalilo se crveno svjetlo, a on se više nije mogao vratiti. PS/NIJE SE MOGAO VRATITI ALI JE MOGAO ICI U RIKVERC ILI OSTATI NA MJESTU A NE NE RAZVITI VELIKU BRZINU IZ MIJESTA ZNACI GAS DO DASKE,??I UBITI ZENU I SINA JOJ UZAS NAD UZASIMA

NA
nautilus
21:02 06.09.2011.

Sućut obitelji, to je strašna nesreća, no konačno da se spominje i drugi sudionik nesreće. Tko je taj tip iz Audija A8. Jel on uopće u pritvoru...sumnjam... kao da ga se štiti. Ovog u Porscheu su razapeli od imena i prezimena, a ovaj drugi fino šeće na slobodi i kao nema utjecaj na svjedoke i mogućnost ponavljanja istog dijela. Pa halo bilo ih je dvoje, tko je taj drugi.

HR
hrabrica
19:38 07.09.2011.

R.I.P poginulima :(((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije