Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedna prijevara

Obećao joj romantičnu vezu pa ju prevario za nekoliko desetaka tisuća eura!

Zaštita autorskih prava, ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.12.2023.
u 11:24

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja prijevare protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu

Policijski službenici Postaje granične policije Županja su jučer, 20. prosinca, zaprimili kaznenu prijavu 60-godišnjakinje zbog sumnje da je na njenu štetu počinjeno kazneno djelo prijevare.

- 60-godišnjakinja je u rujnu putem društvene mreže stupila u kontakt s osobom koja joj se predstavila kao inženjer naftne platforme na Siciliji. Svakodnevnom komunikacijom zadobio je njeno povjerenje, obećao joj romantičnu vezu te ju naveo da mu u nekoliko navrata uplati više desetaka tisuća eura. Nakon posljednje uplate posumnjala je da se radi o prevari i prijavila sve policijskim službenicima – navode iz policije.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja prijevare protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Pravoslavna crkva u Bjelovaru išarana ustaškim i nacističkim simbolima

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije