Naslovnica Vijesti Hrvatska

O ograničavanju sloboda u izražavanju mišljenja studenti raspravljaju u petak

Veliki dio ekipe koja je pokrenula ovu priču radi na prošle godine predstavljenom Onetiusu, s ciljem povezivanja studenata u svijetu i zajedničko rjesavanje problema na koje nailaze na svojim fakultetima
01. srpnja 2014. u 11:45 0 komentara 203 prikaza
Filozofski fakultet rijeka
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

"We are not Neutral" prva je konferencija posvećena promicanju slobode govora u ovome dijelu svijeta, a koju u petak 4. srpnja na Filozofskom fakultetu u Rijeci organiziraju  studenti Tehničkog fakulteta u Rijeci u suradnji s s nekoliko profesora s Odjela za informatiku. Ideja je široj publici predstaviti aktualne probleme, s naglaskom na brojne poteškoće i ograničavanje sloboda u izražavanju mišljenja te predložiti konkretne korake u poboljšanju društva u kojemu živimo. Svi govori i rasprave sudionika na konferenciji  bit će streamani online i objavljeni na YouTubeu.

Veliki dio ekipe koja je pokrenula ovu priču radi na prošle godine predstavljenom Onetiusu, s ciljem povezivanja studenata u svijetu i zajedničko rjesavanje problema na koje nailaze na svojim fakultetima. 

Želimo pokazati inicijativu i napraviti nešto sto će obogatiti živote ljudi oko nas, te sve nas podsjetiti da smo svi kreativna bića sposobna stvarati, poručuju studenti riječkog Tehničkog fakulteta.

>> Studenti o feromonima, orgazmu, spavanju, duhovnosti...

Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.