Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK VIJEĆA

Nove napetosti između Moskve i Kijeva: Putin doputovao na Krim

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
19.08.2016.
u 14:29

Ruske tajne službe (FSB) objavile su kako su spriječile napade i uhitile ukrajinske "sabotere-teroriste" nakon sukoba u kojima su poginule dvije osobe, jedan agent FSB-a i jedan ruski vojnik

Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u petak na Krim gdje bi trebao okupiti rusko Vijeće sigurnosti nakon novih napetosti između Moskve i Kijeva oko pripojenja ukrajinskog poluotoka, objavile se ruske novinske agencije.

Nije navedeno koliko će trajati posjet ruskog predsjednika na Krimu, peti nakon pripojenja poluotoka u ožujka 2014.

Vladimir Putin na Krimu će predvoditi sastanak Vijeća sigurnosti i posjetiti forum posvećen ruskoj mladeži, istaknule su agencije. Rusija optužuje Ukrajinu da želi destabilizirati Krim te da je ondje pripremala "terorističke akcije".

Od prošlog tjedna Krim je u središtu novog vala napetosti između Ukrajine i Rusije.

Ruske tajne službe (FSB) objavile su kako su spriječile napade i uhitile ukrajinske "sabotere-teroriste" nakon sukoba u kojima su poginule dvije osobe, jedan agent FSB-a i jedan ruski vojnik.

>> Rusija na Krimu razmjestila obrambeni sustav S-400

Komentara 18

Avatar d-ano
d-ano
21:07 19.08.2016.

istjerat zidove sa vlasti u ukrajuni doce mir,,,odmah,,,

DA
damocles
01:40 21.08.2016.

pisac ovog placenog teksta hoce reci da su rusi na krimu sami sebe poubijali ovu dvojicu vojnika

Avatar Pinokio
Pinokio
18:43 19.08.2016.

Kad je uspostavljen puc u Ukrajini to vise nije bila Ukrajina koja je potpisala sporazum sa Rusima. Isto kao sto Hrvatska vise nije bila ista Hrvatska kad su Srbi izbaceni kao narod iz Ustava. Pa ne moze malo ustav socijalisticke Hrvatske vrijedi a nalo ne vrijedi. Ima nesto sto jako povezuje Hrvate i Ukrajince a to su kompleksi malih naroda koji su uvijek trazili patrone da bi se borili za slobodu. I to pogresne patrone ne samo po fasistickoj ideologiji nego i zato sto su gubitnici. I zavrsit cete zajedno na smetlistu povijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije