Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni problemi?!

Njemica prijavila nestanak, a suprug iz kampa otišao u apartman

rovinj
VL
20.06.2011.
u 13:26

Policija i djelatnici DVD-ova Rovinj, Bale, Žminj, Rovinjsko selo te pripadnici JVP Rovinj tragali su za "nestalim" Nijemcem koji se biciklom odvezao iz kampa i smjestio u obližnjem apartmanu

Policijska postaja Rovinj zaprimila je još u subotu prijavu državljanke Njemačke da se u petak oko 8 sati na sivom biciklu mountainbike, iz auto-kampa Polari u Rovinju, udaljio njen 48-godišnji suprug, državljanin Njemačke, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Policijski službenici započeli su tragati za nestalim strancem pa je tako uz pomoć djelatnika DVD Rovinj, Bale, Žminj, Rovinjsko selo i pripadnika JVP Rovinj pretražen teren od auto-kampa Colone do uvale Punta Corentte te plaže Sv. Križ u Rovinju, a angažiran je i službeni helikopter Ministarstva unutarnjih poslova.

Policijskim izvidima utvrđeno je da je osoba s istim podacima prethodnog dana prijavila boravak u jednom apartmanu na području Rovinja te je na toj adresi pronađen i bicikl kojim se 48-godišnji državljanin Njemačke udaljio iz kampa, dok je naknadno oko 20 sati pronađen i 48-godišnji Nijemac.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
nindža
13:52 20.06.2011.

hahaha čovjek pobjego od žene. došao je na odmor, ne na kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije