Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedi se žalili na smrad

Njemačka: Žena živjela s 800 štakora, ovisnica o "skupljanju životinja"

US-NEWS-NYC-RATS-BILLS-NY
Theodore Parisienne/NEWSCOM
08.02.2023.
u 08:22

Prošlog tjedna, veterinarski zavod te savezne pokrajine oslobodio je 400 životinja iz njezine kuće blizu grada Altenkirchen. Novu operaciju veterinari su proveli u utorak te oslobodili još 400 životinja. Čini se da na tome neće stati i da ima još životinja za spašavanje.

Ljubiteljica glodavaca u svojoj je kući u zapadnoj njemačkoj saveznoj pokrajini Porajnje Falačka živjela s 800 štakora, no intervenirala je veterinarska služba. Prošlog tjedna, veterinarski zavod te savezne pokrajine oslobodio je 400 životinja iz njezine kuće blizu grada Altenkirchen. Novu operaciju veterinari su proveli u utorak te oslobodili još 400 životinja. Čini se da na tome neće stati i da ima još životinja za spašavanje.

Glasnogovornik veterinarske inspekcije za taj okrug rekao je da su dojavu primili od susjeda koji su se žalili na smrad. Objasnio je da su vlasti postupale pretpostavljajući da je žena ovisnica o "skupljanju životinja". Žena je očito vjerovala da stvari drži pod kontrolom i nije shvaćala da zapravo ne upravlja situacijom. Zasad istražitelji još nisu odlučili hoće li protiv žene podići optužnicu.

Njemačko društvo za zaštitu životinja i druge srodne skupine zbrinule su njezine štakore i osigurale im veterinarsku skrb. Kane im naći udomitelje diljem Njemačke.

VIDEO: Biden o odnosima s Kinom

Komentara 3

TE
Templo
09:44 08.02.2023.

Udomitelje za stakore?! Ti Nijemci su stvarno munjeni, otrovom ih treba udomiti, sve.

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:38 08.02.2023.

Navodno je ta žena izjavila da će se preseliti u Zagreb, jer je čula da će se osjećati kao u svojoj kući od kada je u Zagrebu nova ekipa preuzela brigu oko odvoza otpada.

DU
Deleted user
16:41 08.02.2023.

Udomitelje diljem zemlje hahahaha koji svijet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije