Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljaštvo u katedrali

Nevjerojatan incident: Molio je za čudo pa gađao Gospu kamenjem jer mu nije uslišila molitve

Meksiko
Foto: Screenshot
27.02.2020.
u 10:55

Incident se dogodio u ponedjeljak u katedrali u Guadalajari u Meksiku, a nedugo nakon toga objavljena je i snimka vandalizma koji su snimile nadzorne kamere

Vjernike je šokirala nevjerojatna snimka iz Meksika gdje je jedan župljanin uništio sliku Djevice Marije jer mu nisu uslišene njegove molitve za čudo.

Incident se dogodio u ponedjeljak u katedrali u Guadalajari, a nedugo nakon toga objavljena je i snimka vandalizma koju su snimile nadzorne kamere katedrale.

Policija je ubrzo nakon toga privela 38-godišnjeg Jorgea koji je bacio dva kamena na ustakljenu sliku Djevice Marije i razbio je.

Riječ je u umjetničkoj slici Gospe od Guadalupea koja je bila zaštićena staklenim okvirom, a koji je razočarani vjernik razbio.

Vjernici koji su bili u crkvi odmah su pozvali policiju koja je uhitila muškarca ispred katedrale dok je pokušavao pobjeći. Odmah je smješten u pritvor.

Komentara 16

5S
505.scrtom
11:54 27.02.2020.

eto koliki mu je mozak

KA
Karlovacbanija
13:40 27.02.2020.

pustimo kipove, ne treba ništa uništiti. tko god je to napravio uz krive namjere će za to odgovarati. naš posao nije da sudimo. tko god sudi, bit će osuden.

Avatar Domoljupko
Domoljupko
11:41 27.02.2020.

Eto, ljudska glupost u punoj raskoši, blago nama, mi to imamo u rvackoj svakodnevno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije