Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završila potraga

Pronađena nestala djevojčica (13), ali policija provodi kriminalističku istragu

Laura Borštnar
Foto: nestali.hr
26.06.2019.
u 13:47

O svemu je odmah obaviješten Centar za socijalnu skrb, a policija provodi kriminalističko istraživanje o okolnostima njezina nestanka

Pronađena je 13-godišnja djevojčica koja je u ponedjeljak nestala s kućne adrese u Koprivničkim Bregima.

– Pronađena je na području Koprivnice, živa je i zdrava, to je u ovom času najvažnije – potvrdila nam je Dijana Žagar, glasnogovornica koprivničke Policijske uprave.

O svemu je odmah obaviješten Centar za socijalnu skrb, a policija provodi kriminalističko istraživanje o okolnostima njezina nestanka. O detaljima tog istraživanja nisu željeli ništa reći.

Prema podacima s internetske stranice nestali.hr, djevojčica se u ponedjeljak bila udaljila s kućne adrese u Koprivničkim Bregima. U potragu je od jučer bilo uključeno više policijskih uprava iz tog dijela Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
15:46 26.06.2019.

željeli ste nešto da se loše dogodi da nas danima možete gnjaviti sa senzacionalističkim naslovima? ma naravno da je živa i zdrava, nisam ni sumnjao u to. mnogo mladih danas "odluta" bez znanja roditelja jer jednostavno nemaju takav odgoj kakvi smo imali ni nekada. ali ja bih te potrage gdje ovako odlutaju naplatio roditeljima pa da vidimo da li će slijedeći put nestati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije