Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASILA GA OGRADA

FOTO Nesreća u Zagrebu: Sudarili se na mostu pa traktor umalo završio u Savi

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/6
14.08.2020.
u 10:42

Kako se doznaje od policije, dojavu o sudaru automobila i traktora dobili su nešto prije 9 sati. Očevid traje, a zasad nemaju informacije je li tko i koliko teško ozlijeđen.

Prolazili smo Domovinskim mostom u smjeru Velike Gorice i vidjeli policiju i Hitnu. Bila je gužva i onda smo primijetili vozila kako stoje na cesti. Traktor je bio na rubu ograde, ispričao je je čitatelj 24sata koji je svjedočio prometnoj nesreći.

Kako se doznaje od policije, dojavu o sudaru automobila i traktora dobili su nešto prije 9 sati. Očevid traje, a zasad nemaju informacije je li tko i koliko teško ozlijeđen.

1/6

Prema snimkama čitatelja, vidi se kako je Mercedesu oštećen prednji kraj te se nakon sudara zarotirao na cesti. Vozač traktora se također u kočenju okrenuo i završio na ogradi. Bager srećom nije spao s labudice. Detalji nesreće znat će se nakon očevida koji je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 5

GE
geler203
12:18 14.08.2020.

Zašto je riječ trakator zabranjena u komentiranju?

ZA
Zagy154
05:20 17.08.2020.

Isuse Bože,pa jel to piše dijete iz O.Š? Sudarili se auto i traktor,a sreća da traktor nije ispao s labudice????

DU
Deleted user
15:33 15.08.2020.

A gdje je mercedes i labudica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije