Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDJELOVALO PET VOZILA

Nesreća na cesti prema Rovinju: Sudjelovao župan Radin, jedna osoba ozlijeđena

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 17:15

Nesreća se dogodila oko 13 sati, a zasad je poznato kako je ozbiljnije ozlijeđen vozač jednog motocikla

Danas oko 13 sati došlo je do nesreće na cesti od Bala prema Rovinju u kojoj su sudjelovala dva motocikla i tri automobila, a u jednom od tih vozila nalazio se i obnašatelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin. Tri osobe su ozlijeđene, prenosi PU istarska.

Nesreća se dogodila kada je 61-godišnjak upravljao automobilom Suzuki, pulske registarske oznake iz smjera Bala prema Rovinju. Prilikom skretanja ulijevo na sporednu cestu prema rezervatu Palud, vozač je oduzeo prednost prolaska i sudario se s automobilom VW Golf, pulske registarske oznake, kojim je iz smjera Rovinja upravljao 19-godišnjak.

Kako prenosi Glas Istre, mladi vozač (19) rekao je kako mu je na raskrižju prema Špandigi izletio bijeli automobil Suzuki u kojem je bio Radin.

- Da izbjegnem direktan sudar, zaobišao sam auto i sudario se s dva motora koji su dolazili iz suprotnog smjera. Nakon sudara sam završio u jarku pored ceste, rekao nam je mladi vozač.

Uslijed siline udara automobil Golf nastavio se nekontrolirano kretati lijevom kolničkom trakom, u trenutku kada su iz smjera Bala nailazila dva motocikla jedan iza drugoga. Kako bi izbjegao sudar, 25-godišnji vozač motocikla Yamaha, skrenuo je udesno i s motociklom pao na zemlju. Golf se potom u nekontroliranom kretanju sudario s motociklom KTM, kojim je upravljao 20-godišnjak, nakon čega se motocikl odbio i u klizanju udario u automobil Citroen kojim je iz smjera Bala upravljao 22-godišnjak. Vozač motocikla izletio je van kolnika i zajedno s motociklom pao na travnatu površinu, dok se Golf zaustavio udarivši u granje, javlja policija u priopćenju.

Zbog zadobivenih ozljeda 20-godišnji vozač motocikla KTM prevezen je u Opću bolnicu Pula, gdje je zadržan na liječenju, a težina njegovih ozljeda još nije poznata. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni i 25-godišnji vozač Yamahe i 22-godišnji vozač Citroena te nisu završili u bolnici.

Prema navodima županije, Radin nije bio pod utjecajem alkohola te je upravljao privatnim automobilom. Zaželio je ozlijeđenom vozaču brz oporavak, a planira ga i posjetiti u bolnici.

 

Komentara 1

DJ
djek
18:41 28.02.2021.

Senilac znao sam da ce nekog zatuc,uzet mu vozacku i sterat u ludnicu ,dok nije napravio kaos,,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije