Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ŠVEDSKOJ

Išli u ribolov: Propali kroz led i preminuli, našla ih policija

Polish rescuers recover bodies of drowned deer after lake ice cracks
Foto: ARKADIUSZ BORKOWSKI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
27.02.2021.
u 16:44

Vlasti su ranije primile poziv u pomoć da su dvije osobe bile na ledu i da su vjerojatno propale kroz njega

Dan nakon slične nesreće u kojoj su smrtno stradale četiri osobe, dva starija muškarca propala su kroz led zaleđenog jezera u Švedskoj i utopila se.

Vlasti su ranije primile poziv u pomoć da su dvije osobe bile na ledu i da su vjerojatno propale kroz njega. Pretpostavlja se da je posrijedi nesreća, a ne zločin.

Dvojica muškaraca u petak su lovila ribu i nisu se vratila kući.

Imali su oko 75 i 80 godina, a mrtvi su izvučeni iz jezera Yngarena u općini Katrineholmu, oko 120 kilometara jugozapadno od Stockholma, rekla je švedska policija u subotu rano.

U četvrtak navečer četvorica muškaraca u dobi od 65 do 75 godina pronađena su mrtva u rupi u ledu jezera u blizini Savsjoa, oko 200 kilometara istočno od Goeteborga. Okolnosti smrti još se ne znaju.

Prema švedskim medijima, najmanje dvoje smrtno stradalih bili su i ribolovci. Pretpostavlja se da su ih druga dvojica pokušala izvući.

Komentara 1

DU
Deleted user
19:59 27.02.2021.

I te buju brojali pod mrtve od corone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije