Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Sinja

Teška nesreća: U sudara automobila i motocikla jedna osoba poginula

Nesreća kod Karlovca
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
27.02.2021.
u 13:50

Policija poručuje da je ta dionica ceste u mjestu Brnaze zatvorena za sav promet, te se promet preusmjerava na zaobilazne pravce

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko podneva u Brnazama kod Sinja jedna je osoba smrtno stradala, izvijestila je splitska policija.

Za sada se samo zna da se ta prometna nesreća dogodila u 12.15 sati na dionici državne ceste DC1 u mjestu Brnaze, gdje je došlo do sudara između osobnog vozila i motocikla pri čemu je jedna osoba na mjestu događaja izgubila život

Policija poručuje da je ta dionica ceste u mjestu Brnaze zatvorena za sav promet, te se promet preusmjerava na zaobilazne pravce.

Na mjestu nesreće obavit će se očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije