Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gust promet uz obalu

Nesreća kod tunela Sv. Marko na A1, a kolona na Lučkom 5 km

lučko,gužva (1)
Grgur Žućko/Pixsell
18.08.2012.
u 12:12

Kolona od devet kilometara na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija djelom se proteže i na Istarski ipsilon

Prometna nesreća u kojem su sudjelovala četiri vozila znatno usporava promet autocestom A1 kod tunela Sveti Marko na dionici Karlovac-Bosiljevo u smjeru Rijeke. Zbog očevida nesreće promet se odvija samo jednim prometnim trakom.

Zbog gustog prometa i ograničenja brzine vozi se u koloni autocesti A1 od čvora Zadar 2 prema tunelu Sveti Rok. Promet je vrlo gust i na dionici Zagreb-Bosiljevo u oba smjera, a gužve se stvaraju i na ulazu u Lučko u smjeru Karlovca dok je na izlazu s autoceste kolona duga oko pet kilometra.

Kolona od devet kilometara na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija djelom se proteže i na Istarski ipsilon, a na naplati Trakošćan na autocesti A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja kolona je oko četiri kilometra.

U koloni se vozi i na autocesti A7 prema GP Pasjak i Rupa. Na naplatnoj postaji Rupa u smjeru Zagreba kolona je dva kilometra, a u smjeru Rupe oko pet kilometara. Do povremenih zastoja dolazi i na izlazu s otoka Krka na Krčkom mostu te na čvoru Oštrovica na izlazu s autoceste A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Crikvenice. Pojačan je promet također na autocesti A2 Zagreb- Macelj u oba smjera, duž Jadranske i Ličke magistrale te na riječkoj obilaznici na čvoru Sveti Kuzam u smjeru Bakra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije