Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNČANI VIKEND

Neki će za vikend moći nositi kratke rukave, no u utorak dolazi nova promjena

Foto: Borna Filic/PIXSELL
21.03.2019.
u 11:48

Idućih dana na Jadranu će biti pretežno vedro, u dane vikenda uz dnevnu temperaturu i oko 20°C.

Prema prognozi DHMZ-a, sutra nas očekuje pretežno sunčano i malo toplije vrijeme, osobito danju. Vjetar u unutrašnjosti većinom slab. Na Jadranu umjerena bura, podno Velebita s jakim i olujnim udarima, poslijepodne u Dalmaciji i na otvorenom moru u okretanju na umjeren sjeverozapadnjak. 

Najniža jutarnja temperatura zraka od -2 do 2, na obali i otocima od 6 do 11, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 20°C.

Kako javlja HRT, velika je vjerojatnost mraza u jutarnjim satima na području kontinentalne Hrvatske. Vakula poručuje da za iduće dane pripremite sunčane naočale, a poneki i kratke rukave.

Idućih dana na Jadranu će biti pretežno vedro, u dane vikenda uz dnevnu temperaturu i oko 20°C. I bura će oslabjeti i okrenuti na većinom umjeren sjeverozapadnjak. U utorak se znatno povećava vjerojatnost novog naoblačenje i kiše.

Sunčani i stabilni dani do ponedjeljka bit će i na kopnu, a temperatura će rasti, u nedjelju i na vrijednosti ponegdje i više od 20°C. No jutra će još biti hladna, pa valja upozoriti na mjestimičan mraz, osobito u petak i subotu. A uz obilje sunca i biometeorološke prilike će do nedjelje posvuda biti povoljne", prognozirala je za HRT dr. sc. Petra Mikuš Jurković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije