Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOVRŠENA ISTRAGA

Policija objavila detalje: Pijani nasilnik (27) metalnom šipkom tukao ženu dok je držala djecu

Mjesto obiteljskog nasilja u Piškorovcu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
20.12.2021.
u 10:37

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni

Nasilnik (27) iz Piškorovca koji je ozlijedio bebu staru 20 dana i nevjenčanu suprugu odgovarat će za kaznena djela nasilja u obitelji i teško ubojstvo u pokušaju na štetu nevjenčane supruge i djeteta, izvijestila je danas PU međimurska.

On je, podsjetimo, u subotu oko 13.30 sati pod utjecajem 1,28 promila alkohola u krvi u obiteljskoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje djece. Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po tijelu te je u jednom trenutku udario i mlađe dijete. 

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u Županijskoj bolnici Čakovec, gdje je utvrđeno da su supruga i dijete lakše ozlijeđeni

Starije dijete u događaju nije zadobilo ozlijede, napominju u PU međimurskoj. Uz uporabu sredstva prisile 27-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

>> VIDEO Mjesto obiteljskog nasilja u Piškorovcu


 

Komentara 5

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:59 20.12.2021.

Kad mu usfali para, naštanca još djece i ima za pijaču od doplatka. Kad narastu, šalje ih da prose i skupljaju po kantama.

OB
Oblivion
10:55 20.12.2021.

Taj pijani nasilnik ima ime, prezime i nacionalnost!! Daj te im još povlastica, da ima više za casino

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:02 20.12.2021.

Već četiri dana krijete identitet ovih ljudi. No, manjine su naše blago! Da se radi o Hrvatu, pa još k tome branitelju sve bismo znali o obitelji i rodbini do stoljeća sedmog. Također, zanimljivo kako najveći mediji nisu objavili prijetnje smrću hrvatskoj katoličkoj obitelji u Sarajevu zbog ukrašenh vrata božićnim vijenčićem. Hvala vam na objektivnom i nepristranom izvještavanju. I još jedno pitanje, što se dogodlo liku (isto manjinac, pripadnik nacije koja najvećim dijelom mrzi Hrvatsku, osim kuna) koji je napao HEP-ove radnike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije