Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Nasilnici kroz prozor upali u školu u Splitu i napali dvojicu učenika

\'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl\'
Goran Stanzl/PIXSELL, arhiva
06.10.2011.
u 17:31

Mladić je dvojicu 16-godišnjaka uhvatio rukama za vrat, bacio na pod i pobjegao. Mladići su tek lakše ozlijeđeni.

Policija pokušava pronaći mladića starog 20-ak godina, krupnije tjelesne građe, koji je u srijedu za velikog odmora napao dva učenika prvog razreda Srednje zdravstvene škole u Splitu koja je “podstanar” u zgradi OŠ “Blatine – Škrape”.

Mladić je udario dvojicu 16-godišnjaka. Incident se dogodio u srijedu oko 16.30 sati. Učenici koji su imali nastavu u prizemnoj učionici na dvorištu su vidjeli kolege iz drugog razreda te se počeli dovikivati. Još se ne zna što su vikali ni čime su “izazvali” napadača koji je, vjerojatno misleći da njemu nešto govore, u hipu preskočio školsku ogradu, pretrčao dvorište i kroz otvoreni prozor uletio u učionicu. Mladić je dvojicu 16-godišnjaka uhvatio rukama za vrat, bacio na pod i pobjegao. Učenici nisu tražili liječničku pomoć.

Mirjana Kurtović, ravnateljica škole, kaže da su kroz prozor u razred upala dvojica nasilnika. Na sreću, učenici nisu teže ozlijeđeni. Jedan je dobio pljusku, a drugi ima ogrebotine po ruci. Ali, doživjeli su šok. Iz škole su zamolili policiju da pojača ophodnju jer se ovom splitskom četvrti šeću i osobe čije ponašanje budi sumnju.

Nastava u Srednjoj zdravstvenoj školi odvija se normalno, a s napadnutim učenicima razgovarali su pedagog i psiholog.

Komentara 2

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
20:16 06.10.2011.

hahaha ovi sigurno više nikom neće dobacivat da je debeo :):):))))

JA
jamanuša
20:25 07.10.2011.

....pa to je žalosno-, nekima je važno biti baja -strah i trepet, to je Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije