Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u bjelovaru

Napao ljubavnika nožem pa ga slijedio na ulicu i nasmrt izbo

bjelovarska policija,bjelovar (1)
Foto: Željko Rukavina/24sata/PIXSELL
1/4
22.04.2012.
u 17:02

Ubojstvo Gorana Trbojevića dogodilo se u nedjelju oko 15.20 sati u Ulici Josipa Pupačića 5

Stanovnici bjelovarske Ulice Josipa Pupačića ostali su šokirani događajem koji se zbio oko 15.20 sati u njihovoj inače mirnoj ulici. U obiteljskoj kući broj pet dogodio se zločin u kojem je ubijen vlasnik kuće, 47-godišnji Goran Trbojević.

Prema svjedočenju očevidaca nesretni Goran istrčao je iz kuće bježeći od svog 26-godišnjeg prijatelja Damira Bivola s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu i prema nekim neprovjerenim informacijama u ljubavnoj vezi.

Damir ga je progonio s nožem u ruci i najvjerojatnije ga je već u kući više puta ubo jer se Goran, navode očevici, otežano kretao. Sustigavši ga, zadao mu je još najmanje dva udarca, nakon čega se nesretnik s nožem u leđima srušio na ulicu.

Na mjesto događaja prva je stigla hitna pomoć i napadača odvezla na Odjel psihijatrije bjelovarske Opće bolnice.

Prema tvrdnjama šokiranih susjeda dvojac se u kuću doselio prije dvije-tri godine i uglavnom živio vrlo burno. Susjedi tvrde da je policija svako malo morala intervenirati jer su se neprestano svađali i tukli. Goranov mladi prijatelj, za kojeg susjedi nisu znali kako se zove, navodno je stigao iz Rijeke ili nekog drugog primorskog grada.

Bolovao je navodno od neke psihičke bolesti. Nitko od okupljenih susjeda nije mogao sa sigurnošću potvrditi da je riječ o homoseksualnom paru, no svi odreda tvrde da su bili \"vrlo čudni\" te da su od njih uglavnom zazirali.

Komentara 54

NO
Nouvelle
21:56 22.04.2012.

Sodoma i Gomora!

IL
iluzionist
10:32 23.04.2012.

hvala Kriste!

MU
mržnja_ubija
20:42 22.04.2012.

Ne čitam da je poslije sam sebe ubio...šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije