Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teže ozlijeđen

Napao djevojku jer je ušla u muški toalet pa ga prebio njezin dečko

Ilustracija
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
30.07.2018.
u 10:35

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv oštećenog će biti podnijet Optužni prijedlog

U subotu oko četiri sata ujutro u noćnom klubu u Primoštenu 36-godišnjak je dobacivao i vrijeđao 20-godišnjaka i njegovu djevojku pri ulasku djevojke osumnjičenog u muški toalet.

- Potom ih je i fizički napao, nakon čega su osumnjičeni i njegova 20-godišnja djevojka napustili prostorije zabavnog centra. Kada se 20-godišnjak namjeravao vratiti u klub ispred je naišao na 36-godišnjaka i tada je došlo do međusobnog tjelesnog sukoba u kojemu je 36-godišnjak teže ozlijeđen - istakla je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije. 

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv oštećenog će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
13:03 30.07.2018.

par se išao seksati u wc, ovaj se htio pridružit.... i evo priče za večernjak

AL
alkar2013
13:07 30.07.2018.

Nesporazum u tumačenju prava žena, koja im daje Istanbulska konvencija.

US
USA
22:17 30.07.2018.

Lezim na plazi ali ne pjescanoj kalifornijskoj vec hrvatskoj multikulti i slusam rezime ovog dogadjaja od dvije zene do mene. 36 godisnjak se uvaljivao 20 godisnjakinji koja ga je odbijala. Kad je dosao njezin momak, vjerojatno vecih proporcija, hrabri 366 godisnjak ih je pospricao sprejem kao da je policajac from USA. Nakon sto se 20 godisnjak koji vjezba boks oporavio dogodilo se sto se dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije