Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD POŽEGE

Naletio na pješakinju (76): 'Izlazila je iz dvorišta i gurala tačke'

Nesreća u Dragi
Foto: Požega.eu
1/5
22.02.2018.
u 19:04

Nesretna žena je davala znakove života kad je hitna došla, ali je vrlo brzo preminula - prepričavaju mještani.

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se oko 18 sati dogodila u mjestu Draga nedaleko od Požege. Smrtno je stradala 76-godišnja pješakinja.

- Izlazila je iz dvorišta i gurala je tačke. Kretala se iz Drage u pravcu Biškupaca kada je u jednom trenutku na nju sleđa naletio automobil Škoda – prepričavaju mještani, javlja portal Požega.eu.

Nesreća u Dragi
1/5

Prema njihovim neslužbenim informacijama na ženu je, najvjerojatnije zbog loše vidljivosti, naletio automobil Škoda pri čemu je odbačena na vjetrobransko staklo. Nakon što je automobil prešao 10-20 metara pala je na drugi automobil iz suprotnog smjera.

- Bilo je strašno. Nesretna žena je davala znakove života kad je hitna došla, ali je vrlo brzo preminula - prepričavaju mještani.

Komentara 2

IP
ispeci.pa.reci
20:05 22.02.2018.

uvijek je losa vidljivost pri vecoj brzini od dopustene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije