Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Trilja

Skrivio prometnu nesreću, pomislio da mu je supruga poginula u sudaru pa se bacio u Cetinu?!

cetina
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.01.2016.
u 14:43

Navodno je riječ o supružnicima koji su se vozili u crvenom Mercedesu iz Čaporica prema Bisku

Nakon prometne nesreće na mostu preko Cetine u Čaporicama kod Trilja u kojoj je ozlijeđena 42-godišnjakinja, smrtno je stradao 48-godišnjak koji se, prema neslužbenim informacijama, bacio u rijeku. Žena, prema prvim informacijama, nije životno ugrožena. 

Policijski očevid još uvijek traje.

Vozilo je u utorak oko 10 sati i 45 minuta udarilo u zaštitnu ogradu, a tom je prilikom žena zadobila ozljede. Zašto je muškarac nakon prometne nesreće skočio u Cetinu, može se samo nagađati, ali pretpostavlja se da je skrivio nesreću, a potom mislio da mu je suputnica mrtva te se u šoku bacio u rijeku. Policija je dobila dojavu o prometnoj nesreći s ozlijeđenom osobom, a kada su izišli na teren, u rijeci su opazili čovjeka za kojega se isprva nije znalo je li živ. Neslužbeno, nije bilo moguće da je tijekom prometne nesreće pao u Cetinu. Navodno je riječ o supružnicima koji su se vozili u crvenom Mercedesu iz Čaporica prema Bisku.

>> U prometnoj nesreći VW Pola i autobusa ozlijeđene tri osobe

>> U centru Zagreba se sudarila 3 automobila, 2 završila na ulazu trgovine

Komentara 2

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
15:40 05.01.2016.

ljubav nema granica

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
17:35 05.01.2016.

žao mi mercedesa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije