Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANOVEC

Nakon 10 godina planiranja, počela gradnja školsko-sportske dvorane

14.10.2014.
u 15:42

Danas su na gradilištu zakopani i čelični tuljci s porukama gradonačelnika i učenika. Radovi će u prvoj fazi stajati oko 900.000 kuna, a cijela investicija oko 10 milijuna. Dogradit će se i dvije učionice s kabinetima.

U Ivanovcu pokraj Čakovca danas je počela izgradnja sportske dvorane pokraj škole sagrađene prije 17 godina. Planovi da se sagradi i dvorana kuju su desetak godina, a danas je napokon ''zapiknuta'' i prva lopata.

- Nastava tjelesne i zdravstvene kulture odvija se u neprimjerenim uvjetima u obližnjem Zadružnom domu. Kako bi do njega došli, učenici moraju prelaziti cestu, a i izloženi su vremenskim neprilikama - rekla je ravnateljica Palmira Novak. Osim učenika, dvoranu će koristiti i sportaši, rekreativci te mjesne udruge.

- To je objekt koji će obogatiti život u naselju. Nije pošteno da mjesto poput Ivanovca, koje ima tako razvijen društveni i sportski život, na svome području nema sportsku dvoranu - rekao je, uz ostalo, čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač. Danas su na gradilištu zakopani i čelični tuljci s porukama gradonačelnika i učenika. Radovi će u prvoj fazi stajati oko 900.000 kuna, a cijela investicija oko 10 milijuna. Dogradit će se i dvije učionice s kabinetima.

>>U ovoj dvorani će se rađati novi sportski asevi

>>Na 140.000 kvadrata raste sportski kampus - dvorane, vodeni park, muzej, trim-staza...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije