Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najmoćniji ljudi Hrvatske ne vide da im Markov trg izgleda kao New York iz apokaliptičnog filma

Zagreb: Završne pripreme za sve?anost pristupanja RH Europskoj uniji
Patrik Macek/PIXSELL
10.06.2022. u 11:21

Na jugu Markova trga oaza je običnih ljudi, simpatični dućančić koji je upravo dobio nalog da se iseli do 15. srpnja. Zadnja je to trgovina na Gornjem gradu. Ironično zvuči vijest da se dućan mora seliti jer je vlasnik kuće dobio bolju novčanu ponudu

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagabria8
12:37 10.06.2022.

Vlast treba prijeći na Rolls Royce da se ne sramoti više sa ovim autima. Neka smo najgori u EU budimo najbolji u vozikanju u najskuplkjim autima na račun naroda

DU
Deleted user
11:34 10.06.2022.

Opustjela uža gradska jezgra je nuspojava ogromnih shopping prostora na periferiji grada, gdje se onda koncentrira trgovina i manjim dijelom čak i usluge - i nije to tako samo u slučaju Zagreba, pogledajte npr. Ljubljanu i njen uži centar, nakon što se skoro sva trgovina preselila u BTC City. Uža gradska jezgra ostaje na uvid turistima, tu "trava više ne raste" za maloprodaju i sitne obrtnike.

BS
@bserver
13:02 11.06.2022.

Markov trg odavno simbolizira sumrak etike morala i demokracije i sveprisutni krimial.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije