Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obranili kuće

Požar na Visu pod kontrolom, vatrogasci ostaju dežurati cijelu noć

Buknuo požar na Visu
Foto: screenshot 24sata
10.09.2020.
u 23:50

Požar se širi prema zapadu otoka odakle puše vjetar, vatrogasci pokušavaju staviti vatru pod kontrolu

Vatrogasci su u četvrtak oko 22 sata uspjeli lokalizirati požar u mjestu Podstražje na Visu, a na požarištu će ostati dežurati cijelu noć, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog operativnog centra u Splitu.

Vatrena stihija zaprijetila je i kućama u naselju Podstražje te zahvatila nekoliko maslinika a zbog mraka zasad nije moguće utvrditi kolika je šteta, odnosno površina izgorjele borove šume i niskog raslinja.

Požar je buknuo u četvrtak navečer a gasila su ga 54 vatrogasca s 11 vozila. 

"Požar se širi prema zapadu otoka odakle puše vjetar te kovitla vatru koju vatrogasci pokušavaju staviti pod kontrolu", rekao je ranije Vitaljić Hini.

Na području zahvaćenom ovim požarom pretežito je borova šuma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije