Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na slobodi

Na Uskokov zahtjev Darko Beuk napušta Remetinec

darko beuk (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/4
29.09.2010.
u 13:30

Bivši predsjednik uprave Hrvatskih šuma uhićen je prije mjesec dana pod sumnjom da je zloupotrijebio položaj i ovlasti zbog poslovanja s Fimi Medijom Nevenke Jurak.

Darko Beuk, bivši predsjednik uprave Hrvatskih šuma uhićen prije mjesec dana pod sumnjom da je zloupotrijebio položaj i ovlasti zbog poslovanja s Fimi Medijom Nevenke Jurak, danas napušta istražni zatvor u Remetincu, odlučeno je tako na ročištu održanom na zagrebačkome Županijskom sudu.

Beuk izlazi na slobodu na zahtjev Uskoka, a jučer je pred istražiteljima nadopunio svoju obranu.

Komentara 7

AU
aurora08
14:16 29.09.2010.

hehhehhehehhe hapse pa pustaju hehehehehehehehe idemo polako hehehehehe

DI
dr-ivek
17:31 29.09.2010.

Hahahaha kako li se samo bore protiv kriminala!!! Ali, moram priznati, dovoljno su ga dugo i zadržali u pritvoru. Moje procjene su bile oko tjedan dana. :o)

Avatar zanusi13
zanusi13
13:55 29.09.2010.

Zatvorski kapaciteti \'pucaju\', ovoga puštaju jer je bio dobar dečko i odrondao sve što je znao, čime su napravili \'mjesto\' za uvaženog \"rizničara\" zločinačke organizacije i šefa Carine, Barišića... To je formula; jedan van, jedan tranu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije