Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA PARTNERIMA

Na pomolu novi predizborni savez, Grbin hoće na izbore s Puljkom i Beljakom

23.02.2024.
u 06:31

I u Centru i u SDP-u uvjereni su da bi njihov savez rezultirao time da njihova lista bude najjača u desetoj izbornoj jedinici u kojoj u pravilu uvijek dobiva HDZ

Ključne riječi

Komentara 11

MK
MKinkognito60
07:12 23.02.2024.

Što veći broj u savevizima i poslije koalicijama kako bi se dobili mandati to je veći apetit po ministarstvima, upravama, direktorima, ... Još ako uključe aktiviste nedržavih organizacija tada nema proračuna koji će moći dati nešto za državu, sve odlazi na apetite u savezu i koaliciji. Sada se savezi sklapaju protiv HDZ-a a već se slažu kao rogovi u vreći. Kad bi vidio nekakav konkretan program osim protiv HDZ-a vjerovatno bi razmišljao o njima. I kad vidim budućeg lidera saveza kako doslovno moli buduće saveznike onda razmišljam hoće li biti lider ili ekonom za saveznike i to sve kako bi bio nominalno na vlasti ali nikako stvarno Saf pratimo kako se svađaju vladajući i opozicija pa ipak se nešto stvara, a sa mnogobrojnim saveznicima ubuduće ćemo gledati kako se svađaju svi sa svima i tek će tada biti diktirana državma politika od negdje drugo jer se sami neče moči dogovvoriti. U tom savezu nitko ne želi Grbina ali on želi sve i nudi im sve.

Avatar Barbie*
Barbie*
10:19 23.02.2024.

A u biti sva ta oporba u Hrvatskoj želi da HDZ pobijedi...jer da to ne žele, onda bi imali neki gospodarski program. Vjerojatno zato jer je lakše biti u oporbi.

DU
Deleted user
10:06 23.02.2024.

Hahahha sa puljkom i beljakom osvojiti dalmaciju?!pa ovaj peđa je stvarno u k....pa ova 2 lika ustvari sva 3 u dalmaciji nemogu smisliti.boze sacuvaj l...a čovika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije