Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napao poznanika

Krvavi obračun na groblju: Na dan mrtvih pokušao ga ubiti nožem

rijeka groblje
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
04.11.2017.
u 11:59

Nemio slučaj zbio se u srijedu, oko 17.40 sati, na senjskom gradskom groblju Sv. Vid u Ulici Kaetana Knežića

Na dan mrtvih na senjskom groblju došlo je do obračuna. Priveden je Marin Gjurišić (49) koji se verbalno i fizički sukobio s poznanikom Draganom Ž. (59), s kojim je u svađi.

Nemio slučaj zbio se u srijedu, oko 17.40 sati, na senjskom gradskom groblju Sv. Vid u Ulici Kaetana Knežića, piše Novi List

Gjurišić je suparniku zadao ubodnu ranu u leđima, pa nožem nastavio zamahivati u smjeru 59-godišnjaka. Pritom mu je ozlijedio i prst. Nakon toga napadaču je nož ispao a u daljnjem nasrtaju spriječen je intervencijom trećeg muškarca koji se našao na mjestu događaja. Gjurišić je zatim pobjegao s mjesta događaja, ali je poslije uhvaćen, dok je ranjenik u međuvremenu prevezen u bolnicu.


 

Komentara 6

ZI
ziva_istina
19:45 05.11.2017.

To ti se zove usteda. Pokokat se na groblju i tu odmah i ostat i to sve na dan mrtvih, pa to bi se onda slavilo svake godine, ko Oluja, slavlje pobijenih.

BO
boskovic
20:52 04.11.2017.

Sramotno i zalosno na groblju na dan mrtvih

KU
kupatilo
13:34 04.11.2017.

Kukavičluk.Najmanje 20 godina za ovo.Nemogu gs izvuci psihijatri.Kakohe znao pobjeci kad je bilo gusto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije