Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIPOVLJANI

Starac (80) pokušao ubiti tri godine mlađu ženu pa zapalio kuću kad nije uspio

Lipovljani
Foto: Screenshot/Google Maps
02.11.2017.
u 12:21

Ženi su u sisačkoj bolnici utvrđene lake tjelesne ozljede te je puštena kući, dok je suprug zbog udisanja dima zadržan na liječenju.

Osamdesetogodišnji muškarac pokušao je jučer (srijeda) u Lipovljanima nožem ubiti svoju 77-godišnju suprugu nakon čega je zapalio i kuću. Žena je lakše ozlijeđena, a on se nagutao dima te također završio u bolnici.

Sve se to dogodilo jučer u ranim jutarnjim satima u obiteljskoj kući supružnika u ulici Antuna Mihanovića u Lipovljanima. U hodniku kuće muškarac je kuhinjskim nožem pokušao ubiti suprugu i tom prilikom joj nanio posjekotinu na ruci prije nego je uspjela pobjeći iz kuće.

Nakon toga je suprug u kući složio stvari i zapalio ih. Požar se proširio i na ostale prostorije, no brzom intervencijom ugasili su ga lipovljanski vatrogasci.

Ženi su u sisačkoj bolnici utvrđene lake tjelesne ozljede te je puštena kući, dok je suprug zbog udisanja dima zadržan na liječenju. Šteta nastala požarom je oko sto tisuća kuna, a 80-godišnjak je zbog svega kazneno prijavljen.

Komentara 2

ZA
Zagy154
12:46 02.11.2017.

skužio da ima ljubavnika

LI
liliZG
11:12 06.11.2017.

kad starci prolupaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije