Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog jednog cilja

VIDEO Prolaznici šokirani: Žena je muškarca istukla svojim golim grudima

Foto: YouTube
1/6
02.11.2017.
u 13:35

'Dosta mi je da me tretiraju kao seksualni objekt. Želiš grudi?', viknula je i počela skidati gornji dio.

Iz Brazila stiže bizarna snimka žene koja tuče muškarca, između ostalog, i svojim grudima. 

Sve je počelo kada je žena, koja je na ulici dijelila letke, srušila muškarca na tlo optužujući ga da ju je gnjavio. Vikala je da joj je dosta seksualnog uznemiravanja dok radi svoj posao. Muškarac ju je molio da prestane te joj je rekao da je bio u kupnji sa suprugom i da nije učinio ništa loše, piše Metro

1/27

No, to ju je još više razbjesnilo. 'Dosta mi je da me tretiraju kao seksualni objekt. Želiš grudi?', viknula je i počela skidati gornji dio. Zatim se nagnula nad muškarca i počela ga šamarati, da bi ga nakon toga počela udarati i vlastitim grudima. 

Prolaznici su bili podijeljeni, neki su je ohrabrivali, dok su joj drugi govorili da prestane. 'Ovo je apsurdno, nema opravdanja za ovo. Kako to možeš raditi pred djecom u centru grada?', govorili su joj. 

No, cijeli incident zapravo je bio performans kojeg su izveli glumci kako bi se privukla pažnja na odnos prema ženama. 'Htjeli smo istaknuti nešto što se događa svaki dan našim sestrama i prijateljicama. Htjeli smo prisiliti muškarce da budu odgovorniji u svom ponašanju i njegovim posljedicama', izjavio je Fausto Ribeiro, direktor grupe Confluencias koja je osmislila performans.

Kako je sve izgledalo pogledajte u priloženom videu: 

Pogledajte i VIDEO: 4 mjesta na njezinom tijelu koja ne smijete dodirivati tijekom seksa

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar kaznitelj
kaznitelj
18:09 02.11.2017.

Samo performans ?! E sad ih oboje treba izudarati kurcem po čelu :-/

Avatar poljicanin
poljicanin
07:02 03.11.2017.

VL je stvarno za ku..c!

Avatar nekakav
nekakav
07:35 03.11.2017.

kolko ja vidim, cijeli domovinski rat je bio perfomans. prvo nas je šokirao, da bi nakon toga lakše prihvatili neke nove nametnute vrijednosti. amerika je 2001-e imala isto svoj veliki perfomans, nakon čega su razarali zemlju po zemlju, jer su stvorili atmosferu u kojoj se nije nitko usudio pitati zašto i zbog čega. ja nisam šokiran ovim lošim videom. jer je očito. u stvarnim uvjetima, žena bi popila šamarčinu zbog napada i tu bi priča stala. prije 7-8 godina u zagrebu, na autobusnom kolodvoru, tip je napao mlađu ženu, išamarao je, uzeo joj torbicu i otišao. što ste vi, koji ste bili tamo i gledali, napravili? stajali. zašto joj niste pomogli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije