Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA TREŠNJEVCI

Muškarac koji je spasio dijete od napada psa je djelatnik KB Dubrava: 'Operiran je, ima veće ozljede'

COVID odjel u zagrebackoj bolnici KB Dubrava
Slavko Midzor/PIXSELL
19.11.2023.
u 20:00

Muškarac je brzo priskočio u pomoć i uspio odvojiti psa od djeteta, no pas je potom nasrnuo na njega i teško ga ozlijedio. Ono što je šokantno u ovoj priči je kako je žena, vlasnica psa, nakon ove scene samo otišla s psom i djetetom

Muškarac koji je nastradao ovog vikenda dok je pokušavao odvojiti agresivnog psa od djeteta kojeg je napao je djelatnik KB-a Dubrava, gdje se trenutno nalazi na liječenju. Kako prenosi RTL Danas, muškarac je dobio teške ozljede obje šake, a trenutno se oporavlja u bolnici.

- Operirali smo ga, veće su ozljede na desnoj šaci. Riječ je o ozljedama tetiva i hrskavice. Slijedi oporavak - objasnili su. Cijeli incident se, podsjetimo, dogodio ove subote oko 15 sati na zagrebačkoj Trešnjevci. Tijekom šetnje 38-godišnjak je uoči dijete kojeg je napao pas i držao zubima kapuljaču njegove jakne. Pokraj njih je bila i žena koja je pokušavala psa odvojiti od djeteta i udarala ga povocem.

Ovaj muškarac je brzo priskočio u pomoć i uspio odvojiti psa od djeteta, no pas je potom nasrnuo na njega i teško ga ozlijedio. Ono što je šokantno u ovoj priči je kako je žena, vlasnica psa, nakon ove scene samo otišla s psom i djetetom.

Iz KB-a Dubrava za zaposlenika imaju samo riječi hvale, nadajući se da će što prije biti bolje.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 18

ST
sttipe
21:13 19.11.2023.

I najhitnije triba zabranit rastezljive povodce, one di je vlasnik daleko, dok njegov pas piša po tvojim ulaznim vratima... I one, koji bacaju motoriste, kad je pas, s druge strane ceste..

Avatar Mister No
Mister No
22:24 19.11.2023.

Ovaj grad je postao ZOO. Kam god se okreneš, peseki. Pitanje je vremena kad će moći i u dućan. Mislim kaj je previše, previše je. Sve opasne pasmine trebalo bi zabraniti kao kućne ljubimce. Nema kaj pit bull ili nekaj slično šetati pored male djece. Životinja je uvijek životinja koliko god socijalizirana bila.

ZE
zelenooki10
22:47 19.11.2023.

Postoji negdje zakon da se životinja mora držati na povotcu i imati brnjicu. Pudlica ima isto oštre zube. Povodac i brnjica se trebaju koristiti od izlaska iz stana/dvorišta, pa sve do povratka. U zgradi od 22 stana 7 pasa. Nijedanan vlasnik se nikada nije uhvatio metle, nijedan pas nema na stubištu povodac, a kamoli brnjicu. Stubište je smrt za alergičare na životinjsku dlaku. Upravo se oni najviše bune na nečistoću stubišta i nepoštivanje kućnog reda, a psi histerično laju po stubištu, jer ih gazde do zadnjeg trenutka ne izvode. Tu bi bilo posta i za društvo za zaštitu životinja kad već nema društva za zaštitu ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije