Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekaju nalog DORH-a

MUP nije počeo istragu, ali hoće

Agrokor
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
05.04.2017.
u 11:02

U kuloarima se počelo govorkati kako ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić koristi politički utjecaj i pritišće policiju

Ministarstvo unutarnjih poslova još nije započelo istragu o navodnim nepravilnostima u poslovanju Agrokora, no sasvim je izvjesno da će to učiniti.

Ako ne drukčije, a ono po kaznenoj prijavi koju je Božo Petrov podnio protiv Ivice Todorića i uprave Agrokora zbog sumnji u lažiranje financijskih izvješća o poslovanju koncerna. Petrov je kaznenu prijavu podnio Državnom odvjetništvu koje će od policije zatražiti provođenje potrebnih radnji.

U kuloarima se počelo govorkati kako ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić koristi politički utjecaj i pritišće policiju da se istragom započne što prije, što on opovrgava: – Niti to smijem, niti to činim – tvrdi Orepić, naglašavajući da će policija po nalogu Državnog odvjetništva obaviti svoj dio posla jednako kao i u svakom drugom slučaju.

U prošlotjednom intervjuu za Večernji list ministar Vlaho Orepić kazao je:

“Ako je zaista istina da su uprava i menadžment na čelu s Ivicom Todorićem već dugo falsificirali likvidnost i ako je istina da je dug onoliki kako se govori, onda su svi iz vodstva Agrokora na čelu s Todorićem klasični lopovi. A kad se radi o lopovima, svi su potrebni zakoni napisani.”     

>> Ovo je 9 stručnjaka s kojima Alvarez želi vratiti Agrokor u život

>> Otkrivamo tko je Hrvatica u Alvarezovom timu

Ključne riječi

Komentara 3

RP
rođen_prekjučer
11:57 05.04.2017.

Opa baš me zanima koliki će faktor šoka biti kada novi igrači skuže da menadžment od Todorića je dosta manjkav u nekim područjima jer ovo nije sabor nego kompanija ili se možda varam. Kada krenu konkretni potezi problemi nastupaju saa maminim i tatinim kadrovima koji na papiru sve znaju ali van papira hmmm .....

NE
neboiznadzagreba
12:04 05.04.2017.

Ministar policije pritišće policiju da radi svoj posao? Zaista je prešao svaku mjeru!

DU
Deleted user
22:49 05.04.2017.

Obitelj Todoric trazi odvjetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije