Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naišla na niz kritika

Morski lav skočio ženi na brod kako bi se spasio od kitova, mnoge zgrozila njezina reakcija

Morski lav na brodu
Screenshot/Twitter
09.10.2021.
u 17:09

- Znam da ćeš patiti dušo, ali svijet ovako funkcionira - rekla je životinji

Morski lav pokušao se spasiti od kitova ubojica skočivši na brod žene u blizini otoka Vancouvera. Ona je sve snimila i objavila na društvene mreže, no naišla je na niz kritika zbog svoje reakcije. 

- Odakle si došao? Moraš ići, ne možeš biti ovdje - govorila je žena morskom lavu koji se nije micao s broda. Bojao se kitova ubojnica, a žena je smatrala kako bi oni mogli skočiti na brod ili ga prevrnuti. 

- Znam da ćeš patiti dušo, ali svijet ovako funkcionira - rekla je životinji. 

Nije znala što učiniti, a morski lav je skočio s broda nakon što je viknula na njega. Ona je potom pokrenula brod i otišla. 

Video je objavila na TikToku, no obrisala ga je nakon brojnih negativnih komentara koje je dobila. 

"Nevjerojatno da ljudi mogu biti tako bešćutni", "Nabavite suosjećanje, besplatno je", neki su od komentara koje prenosi Perth Now. Ipak, bilo je i onih koji su imali više razumijevanja te ustvrdili kako je i ona bila uplašena. 

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
20:20 09.10.2021.

Umjesto da se deset puta pita kaj napravit i zaziva svevišnjeg,mogla je upalit motor,izgleda oveća mrcina i otić do kopna,čini mi se da nije daleko,ali baba na brodu je sama po sebi nevolja.

Avatar gulag
gulag
19:24 09.10.2021.

Zašto nije otišla s brodom pod punim gasom, pa onda pustila negdje lava!

DU
Deleted user
18:22 09.10.2021.

zašto nije odmah otišla? kakve su to opet gluposti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije