Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uništili tradiciju

Vrtlog emocija: Nakon medenog mjeseca dočekalo ju je neugodno iznenađenje suprugovih roditelja

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
24.09.2021.
u 16:05

Navela je kako je bijesna zbog toga te kako ne može razumjeti zašto su toliko bezosjećajni

Nakon što se udala za muškarca iz svojih snova, žena je ostala razočarana postupkom njegovih roditelja. Cijelu je situaciju, koju je opisala kao vrtlog emocija, anonimno ispričala na društvenoj mreži Reddit. 

Dok je sa suprugom bila na medenom mjesecu, njegovi su roditelji pojeli njihovu svadbenu tortu koju je par htio čuvati za uspomenu. Navela je kako je bijesna zbog toga te kako ne može razumjeti zašto su toliko bezosjećajni, prenosi Mirror

- Poslužili smo mnogo kolača na vjenčanju i sačuvali smo našu malu tortu samo za slikanje te je htjeli zamrznuti za našu godišnjicu - napisala je na Redditu i dodala kako su na medenom mjesecu bili četiri dana, od čega su suprugovi roditelji dva dana bili u njihovom domu. 

- Torta nije bila skupa, no jasno smo rekli da ju želimo spremiti - dodala je te opisala što se dogodilo kada su se zbog toga suočili. 

- Rekli su da je spremanje svadbene torte odvratno i da su nam učinili uslugu - navela je žena. Tvrdi kako nije problem kupiti novu tortu, no ljuti je što su, kako kaže, uništili tradiciju koje su se htjeli pridržavati. 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Member berries
Member berries
17:20 24.09.2021.

Učinili su vam uslugu. Jesti tortu staru godinu dana? Fuj!

RO
RogaBabaroga
16:24 24.09.2021.

bljak

SO
Sir Oliver
19:48 24.09.2021.

Ljudsko bice ne moze biti bijesno, inace bi moralo veterinaru na lijecenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije