Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalno ubojstvo

Djevojku bacao u zid i izbo je skalpelom. Tužitelj: Mjesto zločina izgledalo je stravično

ubojstvo
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
28.11.2015.
u 14:01

Danas tijekom dana bit će provedena obdukcija, a kriminalističko istraživanje je u tijeku

U Modriču pokraj Obrovca, Hrvoje Knežević (22) hladnim je oružjem ubio svoju djevojku Josipu Božić (21) iz Obrovca. Iz policije i DORH-a naložili su obdukciju kako bi se utvrdilo kada se ubojstvo dogodilo, u kući u kojoj su 22-godišnjak i 21-godišnjakinja živjeli godinu dana. No, prema navodima susjeda ubojstvo se navodno dogodilo još u četvrtak navečer.

– Užasnuta sam tragedijom koja se dogodila toj djevojci. Vidjela sam ih na balkonu u četvrtak poslijepodne, a navodno ju je Domobran ubio tu noć. Policajci su rekli da ju je ubio odvijačem, da ju je potom okupao i pripremio vreću kako bi je negdje sakrio. Cijeli dan nakon ubojstva je bio navodno u kući uz nju, a onda je zvao nekog od članova njene obitelji i rekao im da ju je ubio. Tek u petak navečer kada su došli iz policije, shvatila sam da se nešto dogodilo – rekla je susjeda koja je željela ostati anonimna.

Dodala je da je ubijena 21-godišnjakinja bila dobra djevojka koja ju je nerijetko dolazila pitati za pomoć oko pripreme ručka.

– Došla bi pitati kako se sprema neko jelo. Uvijek se lijepo javljala za razliku od njega koji je bio mrzovoljan i javio bi se samo kad bi morao – rekla je susjeda.  

– Velika je to tragedija. On je imao nekih problema sa zakonom u Gračacu odakle je rodom. Vidjelo se da nije okej, ali nikad nismo čuli ili vidjeli da ju je maltretirao. Znam da je on rano ostao bez oca koji je ubijen u jednoj tučnjavi – rekao je susjed koji se također nije htio predstaviti. U Jasenicama kod Obrovca razgovarali smo sa sestrom ubijene Josipe Božić koja je rekla kako je ubojica nazvao majku djevojke na telefon.

–  Rekao je mojoj mami da ju je ubio. Pomislila je da je riječ o drogi, pa mu je rekla da nazove hitnu, ali on joj je rekao da je kasno i da joj nema pomoći – kroz suze je rekla sestra ubijene.

– On ju je uveo u drogu. Mi smo je pokušavali izvući i na godinu dana smo je odveli u Zagreb. No, on je stalno dolazio po nju i vratila mu se. Bila je lijepa, završila je dobru školu, ali je ostala
s njim i promijenila se zbog droge – rekla je sestra ubijene djevojke.

>> Oscar Pistorius se izvukao od zatvora za ubojstvo, seli u kućni pritvor!

Komentara 79

Avatar dario554433
dario554433
09:29 28.11.2015.

Da živimo u normalnoj državi i da vrijede normalni zakoni. Za ovaj zločin (ukolikiko je stvarno ovako kako piše) kazna može biti samo doživotni zatvor. a da smo u nekim afričkim zemljama vjerojatno bi ga već roditelji te kčeri ubili.

DU
Deleted user
09:14 28.11.2015.

kada te žena povrijedi (prevara, nepoštivanje), samo se okreni i otiđi... ZAUVIJEK !! makneš se od psih. maltretiranja i čuvaš svoje zdravlje... bez obracuna, bez ovakvih idiotarija... nisu vrijedne toga ;)

SA
samoborka
15:04 28.11.2015.

Klasična priča od neotesanom, divljem sinu istog takvog oca, i mudroj djevi koja je od svih muškaraca u svojoj okolini izabrala lokalnog krelosa..jer joj je eto baš privlačan i sladak..Možemo mi ili bilo tko nakon ovakvih odvratnih događaja oplakivati, žaliti i proklinjati i počinitelja i državu i sve, ali nitko i ama baš nitko ne može pomoći ženama i curama koje ne razmišljaju svojom glavom i koje trče u zagrljaj grubim i poremećenim likovima. Ovakvih slučajeva će biti dok je svijeta i vijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije