Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA NA HAVAJIMA

Mladić (25) ubio ljubavnika (73) pa ga zabetonirao u kadi: Htio se domoći stana i auta bogatog partnera

Juan Tejedor Baron
Honolulu Police Department
19.03.2024.
u 11:22

Baron je priznao svoju krivicu za ovaj zločin kako bi izbjegao doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. U sklopu nagodbe, sud će preporučiti trajanje kazne od minimalno 20 godina.

Juan Tejedor Baron (25) proglašen je krivim za ubojstvo svojeg ljubavnika, 73-godišnjeg Garyja Rubyja, koje se dogodilo prije dvije godine. Tijelo žrtve pronađeno je zabetonirano u kadi stana smještenog u jednom od najprestižnijih dijelova Havaja.

Baron je priznao svoju krivicu za ovaj zločin kako bi izbjegao doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Prema pisanju Associated Pressa, sud mu je stoga, u sklopu nagodbe, predložio kaznu od minimalno 20 godina zatvora.

Prema dokumentima koji su predstavljeni na sudu, Baron je svoje partnera ubio kako bi preuzeo vlasništvo nad njegovim automobilom i kućom u četvrti Loa Ridge na Havajima. Ruby je kuću u Loa Ridgeu kupio za 2,2 milijuna dolara 2020. godine.

Policija je 2022. godine otkrila tijelo žrtve zazidano u kadi, a dokazi su se nagomilavali protiv Barona kada su istražitelji pronašli e-mail prepisku između njega i njegova ljubavnika. U posljednjem e-mailu Ruby je svom bratu otkrio da je upoznao Juana, koji je bio mnogo mlađi od njega. Inače, kako bi prikrio smrad raspadajućeg tijela koje je zacementirao, Baron ga je prekrio kavom.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Obrat u obitelji poznatog glazbenika: Haris Džinović također varao suprugu Melinu?

Juan Tejedor Baron
1/29

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije