Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuobičajena situacija

Mladenka ovim potezom raznježila mnoge, no drugi tvrde: To je neprikladno ponašanje!

Danielly Katsue
Foto: Monica Carvalho
1/4
28.08.2017.
u 10:40

Fotografkinja Monica Carvalho podijelila je fotografije mladenke koje je pred oltarom dojila svoje dijete

Fotografije majki koje doje svoju djecu nisu neuobičajene, no jedna je majka pokazala da se dojiti može baš u svakoj prigodi.

Danielly Katsue (24) iz brazilskog grada Cuiabá svojeg je sina, naime, dojila na vlastitom vjenčanju i to dok je s budućim suprugom, ocem djeteta, stajala pred oltarom.

Ovaj poseban trenutak zabilježila je fotografkinja Monica Carvalho koja je fotografije s vjenčanja podijelila na svojem profilu na Instagramu uz poruku kako žene mogu dojiti svoju djecu "bez obzira na vrijeme, bilo gdje".

Danielly Katsue
1/3

Iako ju je, priznaje, bilo strah reakcija, one su bile i više nego pozitivne.

– Srećom, većini mojih pratitelja su se svidjele fotografije. Mnogi su napisali kako su ih dirnule, što mi je dovoljno jer znam da sam napravila predivan posao – rekla je ona.

Iako je većina komentara bila pozitivna, našli su se i oni koji ne odobravaju ovaj potez majke. Smatraju kako je dojenjem majka htjela privući pozornost te da je njezino ponašanje bilo neprikladno. 

Komentara 39

Avatar tituš
tituš
12:12 28.08.2017.

Ova došla na vjenčanje s djetetom, još pokrivena velom, znakom nevinosti ... Fujjjjj Onaj tko ju je primio na vjenčanje učinio je svetogrđe!

AR
Armagedon
14:16 28.08.2017.

Jest žena lijepa, ima krasnu vjenčanicu, slatku bebu..... ali da ga je baš trebala dojiti u tom trenutku e pa to je bez veze..... mogla ga je podojiti prije ili poslije toga ...... dok popa govori a oni sjede..... a ne baš za vrijeme izmjene zavjeta..... to je najobičnije preseravanje za slikanje selfija i promidžbu......

Avatar Mr_T
Mr_T
12:24 28.08.2017.

Nije žena jadna kriva što se ne zna ponašati i nema odgoja, ali zato bi svećenik trebao.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije