Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Mladenki propalo vjenčanje: Mnogo je plakala, no odlučila je usrećiti potrebite

Zaručnik Logan Araujo nedavno je ostao bez majke i pristao je na ovu ideju.
17. srpnja 2017. u 11:47 3 komentara 13987 prikaza
Foto: Thinkstock

Sarah Cummins trebala je postati gospođa Araujo, no njeno vjenčanje u gradu Carmel, u Indiani, otkazano je. Na vjenčanju je trebalo biti 170 uzvanika i to ju je stajalo 30 tisuća dolara koje hotel Ritz Charles ne vraća u slučaju otkazivanja.

vjenčanje Ups 'Izgovorila je zavjet: Voljela sam te punih 438 dana. I voljet ću te barem još toliko', a onda je napravila ovo...

Sarah je kazala kako je to sve bilo poražavajuće za nju jer je prvo sve pozvala u svatove pa ih je otkazala. Ispričala se svima, dosta je plakala, no onda se sjetila jedne odlične ideje.

– Počela sam se osjećati loše zbog bacanja hrane koja je naručena za svatove – rekla je Sarah koja nije navodila razloge otkazivanja svadbe, prenosi BBC.

Odlučila je kontaktirati sklonište za beskućnike i gosti su bili spremni za luksuznu večeru

Zaručnik Logan Araujo nedavno je ostao bez majke i pristao je na ovu ideju. On je ujedno i platio veći dio računa.

– Drago mi je što je Sarah donijela vrlo promišljenu odluku – kazao je Araujo i dodao da su oboje sretni iako prolaze kroz tužno razdoblje.

Lokalni dućani donirali su i odjela i haljine za beskućnike.

Shelby Swank kakva ideja Ostavio ju je par dana prije vjenčanja, a ono što je ona napravila postalo je hit Vjenčanje Nije dugo čekala Otkrila da je muž vara s udanom kolegicom, evo kako mu se osvetila Vjenčanje, brak neugodna situacija Je li nepristojno pozvati nekoga na vjenčanje bez partnera? Evo što je ova 'prijateljica' napravila