Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSAN GLASNOGOVORNIK

Mladen Pavić postaje šef PR službe Ministarstva regionalnog razvoja?

Mladen Pavić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/2
06.09.2018.
u 08:45

Nakon parlamentarnih izbora 2012. godine otišao je u privatni biznis nakon čega se angažirao u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović. Kasnije postaje i njen savjetnik.

Mladen Pavić, bivši savjetnik Predsjednice i bivši glasnogovornik Vlade u vrijeme Ive Sanadera, trebao bi postati šef PR službe Ministarstva regionalnog razvoja.

Pavić je bio i glasnogovornik Petra Čobankovića dok je bio ministar poljoprivrede.

Ima diplomu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a radio je i na HRT-u kao novinar nakon čega postaje Čobankovićev glasnogovornik.

Kako je Poslovni dnevnik ranije pisao, nakon parlamentarnih izbora 2012. godine otišao je u privatni biznis nakon čega se angažirao u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar Kitarović. Kasnije postaje i njen savjetnik.

U rujnu 2016. postao je predsjednik Uprave Kutjeva.

Komentara 6

DU
Deleted user
08:59 06.09.2018.

Ministarstvo regionalnog razvoja je isto sto i hotel sa pet zvjezdica hotel propuh u slavoniji ..

Avatar siva_sova
siva_sova
09:14 06.09.2018.

sanaderov kadar je najbolji, opljačkali državu i nikome ništa, kolinda sanaderova ministrica najupopularnija političarka isto kao i marić zamjenik ministra financija u sanadeovoj vladiu...

KO
konoplja
10:37 06.09.2018.

Recikliranje vlastitih govana je točan opis ovog slučaja. Samo budala ponavlja iste postupke očekujući drugačiji ishod! Isto vrijedi i za ovog čobana koji jednostavno ne može opstati bez državne love!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije