Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTIO POKAZATI DRUGIMA

Ministar zbog borbe s maskom postao hit: 'Osjećam da su mi uši prevelike'

Belgijski ministar Koen Geens bori se sa stavljanjem maske
Foto: Screenshot/Twitter
06.05.2020.
u 11:04

Cijelu događaj popratili su strani mediji, a djelatnici oko njega nisu mogli sakriti osmjeh s lica na ovaj urnebesan način stavljanja maske na lice.

Koen Geens, belgijski potpredsjednik vlade i ministar pravde, imao je poteškoća sa stavljanjem maske na lice, a videosnimci na društvenim mrežama postali su hit.

Naime, Geens je posjetio šivaonicu Wijgmaalu u Belgiji u kojoj su volonteri napravili preko 35 tisuća maski od tkanine kako bi pomogli državi u borbi protiv pandemije. 

Geens čini se nikada nije stavljao zaštitnu masku na lice, a upute dok je pokušavao nisu bile od pomoći. 

Geens je masku prvo stavljao na čelo, nakon čega je shvatio da je tako ne može prevući preko ušiju. Zatim ju je pokušao staviti na oči, ali maska mu je bježala s lica, pišu 24sata

Kada je vidio da mu ne ide najbolje, kratko je prokomentario:

- Osjećam da su mi uši prevelike

Cijelu događaj popratili su strani mediji, a djelatnici oko njega nisu mogli sakriti osmjeh s lica na ovaj urnebesan način stavljanja maske na lice. 

Ipak, Geens nije jedini koji ima problema sa stavljanjem maske. Naime, naš ministar obrane Damir Krstičević i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić također se nisu proslavili. Krstičević je u žurbi na sastanak Nacionalnog kriznog stožera svoju okrenuo na krivu stranu, dok je Bandić prilikom posjete razrušenim kućama na Markuševcu svoju nosio ispod nosa i naopako.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije