Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajavi nasljednici

Obitelj šokirana nakon što im je bogataš otkrio koliko novca će ostaviti psima

Ron Sturgeon,psi
Foto: Facebook
1/5
20.06.2014.
u 15:18

Willy, Dixie i Lance žive u kraljevskoj palači u 24-satnom luksuznom tretmanu. Jedu samo najkvalitetniju i najskuplju hranu, a tajkun im je otvorio i profile na društvenim mrežama te stranicu ''Razmaženi Cavaliersi''

Teksaški bogataš Ron Sturgeon toliko obožava svoje psiće španijele King Charles Cavaliers da ih želi imenovati jedinim nasljednicima svoje imovine ''teške'' 75 milijuna dolara.

Willy, Dixie i Lance žive u kraljevskoj palači u 24-satnom luksuznom tretmanu, piše Daily Mail. Sturgeonovi ljubimci jedu samo najkvalitetniju i najskuplju hranu a tajkun, koji se obogatio u autobiznisu, otvorio im je i profile na društvenim mrežama te stranicu ''Razmaženi Cavaliersi''. Uz to, unajmio je i medijskog konzultanta koji pomno prati i ažurira njihove aktivnosti za 45 dolara po satu.

Psi imaju preko 23.000 sljedbenika, no vlasniku to nije dovoljno. Uskoro planira snimiti i reality show o njihovim životima u kojem bi se psići za pozamašno nasljedstvo nadmetali s njegovom suprugom i posincima.

- U obitelji se priča da će sav novac ostaviti prokletim psima - kazao je jedan posinak koji očito na očuhove odluke ne gleda blagonaklono. Sturgeon na to odmahuje rukom i, držeći ih sve na ledu, napominje da konačnu odluku o nasljedstvu još nije donio.

- Neka se svi još malo ulizuju - poručio im je.

>>Opsjednuta vjevericom: Kupila joj čak 4000 kostima s perikama!

Foto: Facebook/ Naš potok

Komentara 4

MS
Marinac_SEAL
20:58 20.06.2014.

Zar ne bi bilo moralnije i normalnije da je taj novac dao bolesnima i siromašnima. Ovako nas samo podsjeća na biblijsku priču o gospodaru čiji je pas jeo bolju hranu od siromaha pred njegovim vratima. Zna se kako je na kraju završilo.

Avatar tajar
tajar
17:06 20.06.2014.

Obitelj sigurno nije zaslužila ni centa, a svojim činom bogataš im želi pokazati koliko drži do njih!

EV
evropljanin
15:36 20.06.2014.

taj gospodin zna zasto je to ucinio. jer peseki su bolji ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije