Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mesić zbog pravoslavnog Božića odgodio put na Kosovo

Stjepan Mesić
Boris Ščitar/PIXSELL
06.01.2010.
u 23:54

Prema riječima Mesićeva savjetnika za vanjsku politiku Tomislava Jakića, u prvotnom planu da se na Kosovo otputuje na pravoslavni Božić nije bilo nikakve zle namjere.

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić na Kosovo neće u četvrtak nego u petak. Put u Prištinu odgodio je jer je službeni Beograd put hrvatskog predsjednika na Kosovo na pravoslavni Božić shvatio kao provokaciju.

Prema riječima Mesićeva savjetnika za vanjsku politiku Tomislava Jakića, u prvotnom planu da se na Kosovo otputuje na pravoslavni Božić nije bilo nikakve zle namjere.

Radilo se isključivo o terminskom razlogu i čim smo shvatili da u Beogradu to shvaćaju kao provokaciju, pomaknuli smo termin za jedan dan – objasnio je Jakić. Dodao je i kako posjet Kosovu, gdje će se predsjednik Mesić orbratiti parlamentarnim zastupnicima i gdje će biti proglašen počasnim građaninom Prištine, nije zadnji službeni posjet hrvatskoga predsjednika. Sredinom siječnja Mesić će posjetiti još i susjednu Sloveniju.

Ključne riječi

Komentara 49

NO
Nomad
07:04 07.01.2010.

Ide veleizdajica Hrvata po nalogu iz Beograda pričati o demokraciji tajnog svjedočenja protiv države čiji je predsjednik. Mali jugo hohštapler bio i ostao, hebala ga Libija, Kuba, Priština i Srbija od kojih nikad nitko nije imao koristi.

IM
imotska
07:07 07.01.2010.

Sad se bune, jučer nas tužili u Hagu na osnovu stoljetnih laži a nisu se te srbende bunili kad im je kod nas Mesić proglašavao Anatolijski Badnjak neradnim danom (6. siječanj).

BI
baj Iva
04:09 07.01.2010.

\"Mesić zbog pravoslavnog Božića odgodio put na Kosovo\" Milki dolaze gosti, pa Meske ne smije od kuce ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije