Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASENOVAC

Mesić se okomio na Vrdoljaka i njegov film o Titu

\'18.04.2010., Jasenovac - U Spomen podrucju Jasenovac kod spomenika Cvijet odrzala se komemoracija i polaganje vijenaca u znak sjecanja na 22. travnja 1945., dan proboja zatocenika iz ustaskog koncen
\'Goran Stanzl/PIXSELL\'
18.04.2010.
u 17:46

Ako svi drugi budu šutjeli, ja neću – poručio je Mesić okomivši se na HRT i najnoviji dokumentarac Antuna Vrdoljaka o Titu.

Najoštriji u svom istupu, očekivano, bio je bivši predsjednik države Stjepan Mesić govoreći kao počasni predsjednik SABH-a. Ako svi drugi budu šutjeli, ja neću – poručio je Mesić okomivši se na HRT i najnoviji dokumentarac Antuna Vrdoljaka o Titu.

Ustvrdio je kako se u njemu vođa antifašističke borbe pokazuje kao sitni karijerist koji za volju svojih ambicija nije prezao ni od čega. Osudio je “pokušaje povijesnog revizionizma. Kazao je i kako “u medijskoj poplavi poluistina i neistina postoji iznimka, igrana TV-serija snimljena prije gotovo 30 godina”. A strane televizije prepune su dokumentarnih emisija o zlu fašizma.

– Mene ovo zbunjuje – odgovara Antun Vrdoljak bivšem predsjendiku Mesiću:

– Je li to Mesić koji pjeva s ustašama u Australiji ili je to onaj Mesić koji plaće s njihovim žrtvama u Jasenovcu?

Komentara 44

CM
cmacvayia
20:05 18.04.2010.

pogledajte kako je Mesic hvalio ustase u Svicarskoj 1992 godine! http://www.youtube.com/watch?v=D6cF4KEIcP0

SR
srajic10
20:10 18.04.2010.

Ovo je loša serija i Vrdoljak se ne može odlijepiti od vremena i ispiranja mozga svoga vrfemena. blagonaklon je prema monstruoznom ubojici Titu i njegovim monstruoznim pomagačima među kojima je bio, kako piše književnika Aralica i sam Mesićev otac. Ali,, boje išta nego ništa.

MA
margaritas
12:41 19.04.2010.

sad ce tebi lordan zafranovic napraviti film o titu po mjeri pantovcaka i partije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije