Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodna situacija

Izbacili djevojku iz zrakoplova zbog neočekivanog razloga: 'Bila je u suzama'

Emirates
Foto: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL
20.02.2018.
u 14:05

Menstrualni bolovi nisu nimalo ugodni, a još je neugodnije kad vas zbog njih izbace iz zrakoplova. A upravo se to dogodilo Beth Evans (24), koja je sa svojim momkom Joshuom Moranom (26) u subotu morala napustiti let Emiratesa samo nekoliko minuta prije polijetanja.

Par je za The Sun ispričao kako ih je stjuardesa čula dok se Beth žalila na bolove u trbuhu prouzročene menstruacijom. Beth kaže da su bolovi bili na razini jedan od deset te da joj sedmosatni let iz Birminghama u Dubai, za koji je kartu platila 400 funti (više od 3300 kuna), ne bi bio problem. 

Međutim, osoblje zrakoplova, s obzirom na to da na letu nije bio liječnik, odlučilo je da par mora napustiti zrakoplov. Bijesni Beth i Joshua morali su potrošiti po dodatnih 250 funti za novu rezervaciju.

– Beth je bila sva u suzama i uznemirena dok ju je stjuardesa ispitivala. Bilo joj je neugodno što mora objašnjavati svoje menstrualne bolove dok su je drugi mogli čuti. Nitko je nije pregledao, samo su kontaktirali medicinsku ekipu u SAD-u i rekli da Beth ne može letjeti – kaže Joshua.

Glasnogovornik Emiratesa rekao je da je putnica obavijestila osoblje da osjeća bol te da ju je kapetan odlučio iskrcati kako bi mogla dobiti medicinsku pomoć. Nisu je htjeli ugroziti nepružanjem pomoći u slučaju da joj se stanje pogorša, poručili su.

Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Emirates
1/30

Komentara 3

Avatar ivo587
ivo587
14:44 20.02.2018.

koja je poanta ovog članka..

Avatar fredi
fredi
15:48 20.02.2018.

Iskreno, članak nisam pročitala, ali me zainteresirao zbog jezika. Gotovo mi je nevjerojatno pročitati "zbog", a ne "iz" razloga. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije