Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta im je Gadafija

McCain u Libiji, SAD odobrio napade bespilotnih aviona

McCain
REUTERS/PIXSELL
22.04.2011.
u 13:08

Slanje predatora i posjet McCaina analitičari tumače kao pojačane napore Washingtona u svrgavanju libijskog diktatora

Američki senator John McCain stigao je jučer u Benghazi kako bi razgovarao s predstavnicima oporbe u Libiji, prenosi The New York Times. McCain je najistaknutiji američki političar koji je posjetio istok Libije gdje oporbeni borci pružaju otpor Gadafijevim snagama. Senator McCain ujedno je i najveći zagovornik vojne akcije SAD-a u Libiji.

– Ovi su borci moji heroji – izjavio je McCaine u Benghaziju, gdje ga je na Trgu slobode stotinjak ljudi dočekalo uz pljesak i uzvike odobravanja.

Senator je građanima Benghazija poručio da ih američki narod snažno podržava te da će im pružiti svu neophodnu pomoć.

Istodobno je američki predsjednik Barack Obama odobrio upotrebu bespilotnih borbenih letjelica nad Libijom. Američke bespilotne letjelice predatori uspješno se koriste za napade na ekstremiste u Pakistanu. Pentagon vjeruje da će predatori moći otkriti Gadafijeve snage koje koriste civilna vozila i skrivaju se u gradskim područjima, navodi BBC. Kao što su mnogi predvidjeli, zračni napadi NATO-a nisu bili dovoljni za uspjeh jer se sukob u Libiji preselio u urbana područja. Sada prevladava uvjerenje da će američke bespilotne letjelice biti efikasnije u postizanju cilja.

Slanje predatora i posjet McCaina analitičari tumače kao pojačane napore Washingtona u svrgavanju libijskog diktatora.

Komentara 82

OB
-obrisani-
14:59 22.04.2011.

ti jaja bojaš u kapuli? zato su ti uvijek gaćice smeđe?

OB
-obrisani-
18:08 22.04.2011.

Sjecate li se kako je ona Zidovka Hillary bezocno lagala kako su na aerodromu u Tuzli na nju pucali srpski snajperisti pa je morala trcati da je ne pogode.Obama ( ustvari Obmana)nije nista bolji.U predizbornoj kampanji je ustvrdio kako je njegov ujak usao u Auschwitz i zajedno sa drugim americkim vojnicima oslobodio logor.Dalje Obmana nastavlja kako se ujak ,kad je stigao kuci sa ratista zatvorio u potkrovlje i nije izlazio iz kuce 6 mjeseci i to sve zbog uzasa koji je vidio u Auschwitzu.Tu se prisjetimo da je Obamina majka jedinka ,tako da Obama ne moze imati americkog ujaka a Obamin otac je Kenijac.Zanimljivo ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali tu ima samo par malih problemcica.Prvo Obama nije imao nikakvog ujaka koji je sudjelovao u WWII i drugo, Auschwitz su oslobodili vojnici Crvene Armije sijecnja/ 27/ 1945..Pogledajte zemljovid,Oświęcim se nalazi duboko na jugu Poljske i tu americki vojnici nisu nikad bili...........Vec drugi dan Obmana je promjenio pricu i rekao kako se to dogodilo u Buchenwaldu( hmmmmm nisu li saveznici priznali da u tom logoru ,kao i svim drugim na teritoriju Njemacke i Austrije,nisu postojale plinske komore).Njegov stari ujak( GREAT uncle) je Charles W. Payne ,ali on je sluzio u mornarici.U pjesackim postrojbama ( 80,83 i 89 divizija)koje su usle u Buchenwald nema registriranog Charles W. Payne-a. U diviziji (89)koja je oslobodila Ohrdruf na spisku ga nema...Boze dragi sto se sve primitivcima moze prodati.Ovako glasi Obamina druga verzija iz 2002:”My grandfather signed up for a war the day after Pearl Harbor was bombed, fought in Patton\'s army. He saw the dead and dying across the fields of Europe; he heard the stories of fellow troops who first entered Auschwitz and Treblinka.” ( “ Moj djed se javio u vojsku iduci dan poslije napada na Pearl Harbour.Borio se u Patton-ovoj diviziji. Vidio je mrtve i umiruce sirom poljana Europe; cuo je price nasih vojnika koji su USLI u Auschwitz i Treblinku.( ha,ha,ha a znate li vi gdje je Treblinka smjestena?Sjeveroistocno od Varsave!!!......U svojoj autobiografiji \"”Dreams of my father\"” Obama navodi kako njegov djed nije ucestvovao u WWII.......Takva smrdljiva ,lazljiva bagra upravlja naj jacom drzavom svijeta.....Pljuc 100x !!! barack obama satan sign-YouTube

OB
-obrisani-
14:29 22.04.2011.

jeste vi već svi obojali jaja pa sad odmarate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije