Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok nakon Londona

Mariji Kirin provalili u stan dok je bila na kraljevskom vjenčanju

marija kirin (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/4
02.05.2011.
u 12:51

Stranci su me tako lijepo primili, a eto što me dočekalo, razočarano kaže Marija kojoj su pljačkaši prevrnuli čak i krevet zbog čega je spavala u fotelji

Marija Kirin (85) bila je šokirana kada je po povratku s kraljevskog vjenčanja u ponedjeljak u 2.45 sati pokušala otključati vrata svog stana u Slavonskom Brodu. Naime, vrata su bila otključana, cilindar brave izvađen, a sve stvari po stanu ispreturane i razbacane u tolikoj mjeri da je jedva uspjela proći hodnikom.

Nisu joj umanjili sreću

– Jako sam tužna i razočarana. Išla sam u London gledati vjenčanje princa Williama i Kate Middleton i na određeni način predstavljati tamo svoju zemlju. Ni u snu se nisam nadala da će me po povratku čekati ovako neugodno iznenađenje. Stranci su me tako lijepo primili, a eto što me ovdje dočekalo. Očito je netko iz medija doznao da idem u Englesku i odlučio iskoristiti priliku da me opljačka – kaže Marija.

Spremna za dolazak pape

Iz stana, srećom, ipak ništa nije ukradeno. Provalnici su očito tražili novac koji ne drži u stanu, dok ih televizor, tehnički uređaji, bijela tehnika i bižuterija nisu zanimali. Provalnici su čak prevrnuli i krevet, što se Mariji toliko zgadilo da je, umjesto na njemu, spavala na fotelji. Ubrzo je stigla i policija koja je u stanu napravila očevid i potvrdila da je istraga u tijeku. Ipak, neviđena bešćutnost lopova nije umanjila Marijinu sreću zbog tri nezaboravna dana provedena u Londonu.

Za vjenčanje se pripremala mjesecima, za tu si je priliku dala skrojiti i dvije posebne svečane haljine.

– U četvrtak navečer stigla sam pred vrata katedrale i ondje probdjela cijelu noć u želji da vjenčanje dočekam u prvom redu. Od četvrtka ujutro do petka navečer uopće nisam ništa ni jela ni pila, a stajanje sam povremeno zamjenjivala sjedenjem na malom tronošcu koji sam nosila sa sobom. Ipak, nije mi žao jer sam među dva milijuna gostiju bila jedna od rijetkih sretnica koje su svečanu ceremoniju pratile iz prvoga reda. Vjenčanje je bilo kao iz bajke – kaže Marija, koja se već upisala za odlazak u Zagreb prigodom posjeta pape Benedikta XVI., 4. lipnja.

Komentara 7

KA
kampanel
13:31 02.05.2011.

Daj babo prošetaj, držiš u kući stepinčevu sliku a ides na festival incestoidnog snobizma istih onih koji pod čijim je blagoslovom su Stepinac i ubijen.

FU
funta82
13:57 02.05.2011.

\"Išla sam u London gledati vjenčanje princa Williama i Kate Middleton i na određeni način predstavljam tamo svoju zemlju.\"-haha...bože moj, ovako što još nisam nikad čuo....da ona predstavlja svoju zemlju...hej, ša što ti misliš tko si ti?

DU
Deleted user
17:19 02.05.2011.

Ovo je dokaz da svaka glupost na kraju košta... Stvarno nije potrebno da nas još ti predstavljaš, imamo dovoljno maloumnih političara....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije